Subjects: ANTIOXIDANTES, CANA-DE-AÇÚCAR, CARVÃO (DOENÇA DE PLANTA), ESTRESSE OXIDATIVO, FUNGOS FITOPATOGÊNICOS, PERÓXIDO DE HIDROGÊNIO, RESISTÊNCIA GENÉTICA VEGETAL
ABNT
PETERS, Leila Priscila. A more detailed view of reactive oxygen species metabolism in the sugarcane and Sporisorium scitamineum interaction. 2016. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2016. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11137/tde-23012017-094942/. Acesso em: 04 nov. 2024.APA
Peters, L. P. (2016). A more detailed view of reactive oxygen species metabolism in the sugarcane and Sporisorium scitamineum interaction (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11137/tde-23012017-094942/NLM
Peters LP. A more detailed view of reactive oxygen species metabolism in the sugarcane and Sporisorium scitamineum interaction [Internet]. 2016 ;[citado 2024 nov. 04 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11137/tde-23012017-094942/Vancouver
Peters LP. A more detailed view of reactive oxygen species metabolism in the sugarcane and Sporisorium scitamineum interaction [Internet]. 2016 ;[citado 2024 nov. 04 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11137/tde-23012017-094942/