Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF
Assunto: NUTRIÇÃO
ABNT
JUNQUEIRA, Roberto Moraes et al. Evaluation of lipoxygenase effect on quality of bread prepared with different wheat flour strength and proofing time. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 30 set. 2024. , 2006APA
Junqueira, R. M., Rocha, F., Moreira, M. A., & Castro, I. A. de. (2006). Evaluation of lipoxygenase effect on quality of bread prepared with different wheat flour strength and proofing time. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Junqueira RM, Rocha F, Moreira MA, Castro IA de. Evaluation of lipoxygenase effect on quality of bread prepared with different wheat flour strength and proofing time. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 9 res.FCF013.[citado 2024 set. 30 ]Vancouver
Junqueira RM, Rocha F, Moreira MA, Castro IA de. Evaluation of lipoxygenase effect on quality of bread prepared with different wheat flour strength and proofing time. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2006 ; 42 9 res.FCF013.[citado 2024 set. 30 ]