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  • Source: Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: ALIMENTAÇÃO ANIMAL, CANA-DE-AÇÚCAR, UREIA, BOVINOS LEITEIROS

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    • ABNT

      CONTI, Luís Henrique Andreucci et al. Nitrogen balance and milk composition of dairy cows fed with urea and soybean meal and two protein levels using sugar cane based diets. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 51, n. 3, p. 242-251, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.v51i3p242-251. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Conti, L. H. A., Ferreira de Jesus, E., Pereira, A. S. C., Arcari, M. A., Peixoto Junior, K. da C., Rennó, F. P., & Santos, M. V. dos. (2014). Nitrogen balance and milk composition of dairy cows fed with urea and soybean meal and two protein levels using sugar cane based diets. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, 51( 3), 242-251. doi:10.11606/issn.1678-4456.v51i3p242-251
    • NLM

      Conti LHA, Ferreira de Jesus E, Pereira ASC, Arcari MA, Peixoto Junior K da C, Rennó FP, Santos MV dos. Nitrogen balance and milk composition of dairy cows fed with urea and soybean meal and two protein levels using sugar cane based diets [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2014 ; 51( 3): 242-251.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.v51i3p242-251
    • Vancouver

      Conti LHA, Ferreira de Jesus E, Pereira ASC, Arcari MA, Peixoto Junior K da C, Rennó FP, Santos MV dos. Nitrogen balance and milk composition of dairy cows fed with urea and soybean meal and two protein levels using sugar cane based diets [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 2014 ; 51( 3): 242-251.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.11606/issn.1678-4456.v51i3p242-251
  • Source: Process Biochemistry. Unidade: FCF

    Subjects: BIOQUÍMICA, CANDIDA, CANA-DE-AÇÚCAR, BIOTECNOLOGIA

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    • ABNT

      RODRIGUES, Rita de Cássia Lacerda Brambilla et al. Response surface methodology for xylitol production from sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolyzate using controlled vacuum evaporation process variables. Process Biochemistry, v. 38, n. 8, p. 1231-1237, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/s0032-9592(02)00290-x. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Rodrigues, R. de C. L. B., Felipe, M. das G. de A., Silva, J. B. de A. e, & Vitolo, M. (2003). Response surface methodology for xylitol production from sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolyzate using controlled vacuum evaporation process variables. Process Biochemistry, 38( 8), 1231-1237. doi:10.1016/s0032-9592(02)00290-x
    • NLM

      Rodrigues R de CLB, Felipe M das G de A, Silva JB de A e, Vitolo M. Response surface methodology for xylitol production from sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolyzate using controlled vacuum evaporation process variables [Internet]. Process Biochemistry. 2003 ; 38( 8): 1231-1237.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0032-9592(02)00290-x
    • Vancouver

      Rodrigues R de CLB, Felipe M das G de A, Silva JB de A e, Vitolo M. Response surface methodology for xylitol production from sugarcane bagasse hemicellulosic hydrolyzate using controlled vacuum evaporation process variables [Internet]. Process Biochemistry. 2003 ; 38( 8): 1231-1237.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: https://doi.org/10.1016/s0032-9592(02)00290-x
  • Source: Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. Unidade: FMVZ

    Subjects: NUTRIÇÃO ANIMAL, DIGESTIBILIDADE, BOVINOS, CANA-DE-AÇÚCAR

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DIETZ, Gabriele e LUCCI, Carlos de Sousa e MELOTTI, Laércio. Degradabilidade ruminal da fibra da cana-de-açúcar, pela técnica dos sacos de náilon in situ, quando suplementada por várias fontes proteicas. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, v. 34, n. 6, p. 352-357, 1997Tradução . . Disponível em: http://www.revistas.usp.br/bjvras/article/view/50348. Acesso em: 11 nov. 2024.
    • APA

      Dietz, G., Lucci, C. de S., & Melotti, L. (1997). Degradabilidade ruminal da fibra da cana-de-açúcar, pela técnica dos sacos de náilon in situ, quando suplementada por várias fontes proteicas. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science, 34( 6), 352-357. Recuperado de http://www.revistas.usp.br/bjvras/article/view/50348
    • NLM

      Dietz G, Lucci C de S, Melotti L. Degradabilidade ruminal da fibra da cana-de-açúcar, pela técnica dos sacos de náilon in situ, quando suplementada por várias fontes proteicas [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 1997 ; 34( 6): 352-357.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://www.revistas.usp.br/bjvras/article/view/50348
    • Vancouver

      Dietz G, Lucci C de S, Melotti L. Degradabilidade ruminal da fibra da cana-de-açúcar, pela técnica dos sacos de náilon in situ, quando suplementada por várias fontes proteicas [Internet]. Brazilian Journal of Veterinary Research and Animal Science. 1997 ; 34( 6): 352-357.[citado 2024 nov. 11 ] Available from: http://www.revistas.usp.br/bjvras/article/view/50348

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