Filtros : "Venezuela" "Archivos Latinoamericanos de Nutrición" "Inglês" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutrición. Unidade: FMRP

    Subjects: ÁGUA POTÁVEL, FERRO, ANEMIA FERROPRIVA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo et al. A new family home approach to controlling iron deficiency anemia in all ages in less-developed and developing countries using iron-fortified water. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 66, n. 3, p. 159-164, 2016Tradução . . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Dutra de Oliveira, J. E., Marchini, J. S., Lamounier, J. A., & Almeida, C. A. N. de. (2016). A new family home approach to controlling iron deficiency anemia in all ages in less-developed and developing countries using iron-fortified water. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 66( 3), 159-164.
    • NLM

      Dutra de Oliveira JE, Marchini JS, Lamounier JA, Almeida CAN de. A new family home approach to controlling iron deficiency anemia in all ages in less-developed and developing countries using iron-fortified water. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2016 ; 66( 3): 159-164.[citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Dutra de Oliveira JE, Marchini JS, Lamounier JA, Almeida CAN de. A new family home approach to controlling iron deficiency anemia in all ages in less-developed and developing countries using iron-fortified water. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2016 ; 66( 3): 159-164.[citado 2024 out. 09 ]
  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutrición. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, BASES DE DADOS, SÓDIO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BLANCO-METZLER, Adriana et al. LATINFOODS activities and challenges during the period of 2009-2012. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 64, n. 3, p. 206-214, 2014Tradução . . Disponível em: http://www.alanrevista.org/ediciones/2014/3/?i=art8. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Blanco-Metzler, A., Pablo, S. de, Samman, N., Ariza, J. S. de, Masson, L., Núñez, L. G. de, & Menezes, E. W. de. (2014). LATINFOODS activities and challenges during the period of 2009-2012. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 64( 3), 206-214. Recuperado de http://www.alanrevista.org/ediciones/2014/3/?i=art8
    • NLM

      Blanco-Metzler A, Pablo S de, Samman N, Ariza JS de, Masson L, Núñez LG de, Menezes EW de. LATINFOODS activities and challenges during the period of 2009-2012 [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2014 ; 64( 3): 206-214.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2014/3/?i=art8
    • Vancouver

      Blanco-Metzler A, Pablo S de, Samman N, Ariza JS de, Masson L, Núñez LG de, Menezes EW de. LATINFOODS activities and challenges during the period of 2009-2012 [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2014 ; 64( 3): 206-214.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2014/3/?i=art8
  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutrición. Unidade: FZEA

    Subjects: ALIMENTOS INDUSTRIALIZADOS, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, ÓLEOS E GORDURAS VEGETAIS COMESTÍVEIS, ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BORDIN, Keliani et al. Changes in food caused by deep fat frying: a review. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 63, n. 1, p. 5-13, 2013Tradução . . Disponível em: http://www.alanrevista.org/ediciones/2013/1/?i=art1. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Bordin, K., Kunitake, M. T., Aracava, K. K., & Fávaro-Trindade, C. S. (2013). Changes in food caused by deep fat frying: a review. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 63( 1), 5-13. Recuperado de http://www.alanrevista.org/ediciones/2013/1/?i=art1
    • NLM

      Bordin K, Kunitake MT, Aracava KK, Fávaro-Trindade CS. Changes in food caused by deep fat frying: a review [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2013 ; 63( 1): 5-13.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2013/1/?i=art1
    • Vancouver

      Bordin K, Kunitake MT, Aracava KK, Fávaro-Trindade CS. Changes in food caused by deep fat frying: a review [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2013 ; 63( 1): 5-13.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2013/1/?i=art1
  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutrición. Unidade: FSP

    Subjects: PESOS E MEDIDAS CORPORAIS, OBESIDADE, ADOLESCENTES, CÁLCIO (DIETOTERAPIA)

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTOS, Luana Caroline dos et al. Relationship between calcium intake and body mass index in adolescents. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 55, n. 4, p. 345-349, 2005Tradução . . Disponível em: http://www.alanrevista.org/ediciones/2005-4/relationship_between_calcium.asp. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Santos, L. C. dos, Martini, L. A., Cintra, I. de P., & Fisberg, M. (2005). Relationship between calcium intake and body mass index in adolescents. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 55( 4), 345-349. Recuperado de http://www.alanrevista.org/ediciones/2005-4/relationship_between_calcium.asp
    • NLM

      Santos LC dos, Martini LA, Cintra I de P, Fisberg M. Relationship between calcium intake and body mass index in adolescents [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2005 ; 55( 4): 345-349.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2005-4/relationship_between_calcium.asp
    • Vancouver

      Santos LC dos, Martini LA, Cintra I de P, Fisberg M. Relationship between calcium intake and body mass index in adolescents [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2005 ; 55( 4): 345-349.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.alanrevista.org/ediciones/2005-4/relationship_between_calcium.asp
  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutrición. Unidade: FSP

    Subjects: NUTRIÇÃO DA CRIANÇA, CONSUMO DE ALIMENTOS, ALEITAMENTO MATERNO, DESENVOLVIMENTO INFANTIL, ESTUDOS TRANSVERSAIS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARCHIONI, Dirce Maria Lobo et al. Complementary feeding: study on prevalence of food intake in two health centers of São Paulo city. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 51, n. 2, p. 161-166, 2001Tradução . . Disponível em: http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222001000200007&l. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Marchioni, D. M. L., Latorre, M. do R. D. de O., Szarfarc, C., & Souza, S. B. de. (2001). Complementary feeding: study on prevalence of food intake in two health centers of São Paulo city. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 51( 2), 161-166. Recuperado de http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222001000200007&l
    • NLM

      Marchioni DML, Latorre M do RD de O, Szarfarc C, Souza SB de. Complementary feeding: study on prevalence of food intake in two health centers of São Paulo city [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2001 ; 51( 2): 161-166.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222001000200007&l
    • Vancouver

      Marchioni DML, Latorre M do RD de O, Szarfarc C, Souza SB de. Complementary feeding: study on prevalence of food intake in two health centers of São Paulo city [Internet]. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2001 ; 51( 2): 161-166.[citado 2024 out. 09 ] Available from: http://www.scielo.org.ve/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-06222001000200007&l
  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutrición. Unidades: FMRP, IB

    Assunto: HEMATOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NOGUEIRA-DE-ALMEIDA, Carlos Alberto et al. Growth and hematological studies on Brazilian children of low socioeconomic level. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 51, n. 3, p. 230-235, 2001Tradução . . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Nogueira-de-Almeida, C. A., Ricco, R. G., Del Ciampo, L. A., Souza, A. M. de, & Oliveira, J. E. D. de. (2001). Growth and hematological studies on Brazilian children of low socioeconomic level. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 51( 3), 230-235.
    • NLM

      Nogueira-de-Almeida CA, Ricco RG, Del Ciampo LA, Souza AM de, Oliveira JED de. Growth and hematological studies on Brazilian children of low socioeconomic level. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2001 ; 51( 3): 230-235.[citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Nogueira-de-Almeida CA, Ricco RG, Del Ciampo LA, Souza AM de, Oliveira JED de. Growth and hematological studies on Brazilian children of low socioeconomic level. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 2001 ; 51( 3): 230-235.[citado 2024 out. 09 ]
  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutrición. Unidade: FMRP

    Subjects: VITAMINAS, NUTRIÇÃO, METABOLISMO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VANNUCCHI, Hélio et al. Effect of different dietary levels of vitamin E on lipid peroxidation in rats. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 47, n. 1, p. 34-37, 1997Tradução . . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Vannucchi, H., Jordão Júnior, A. A., Iglesias, A. C. G., Morandi, M. V., & Chiarello, P. G. (1997). Effect of different dietary levels of vitamin E on lipid peroxidation in rats. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 47( 1), 34-37.
    • NLM

      Vannucchi H, Jordão Júnior AA, Iglesias ACG, Morandi MV, Chiarello PG. Effect of different dietary levels of vitamin E on lipid peroxidation in rats. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 1997 ; 47( 1): 34-37.[citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Vannucchi H, Jordão Júnior AA, Iglesias ACG, Morandi MV, Chiarello PG. Effect of different dietary levels of vitamin E on lipid peroxidation in rats. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 1997 ; 47( 1): 34-37.[citado 2024 out. 09 ]
  • Source: Archivos Latinoamericanos de Nutrición. Unidades: FMRP, FCFRP

    Assunto: ANEMIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      DUTRA DE OLIVEIRA, José Eduardo et al. Iron deficiency anemia in children: prevalence and prevention studies in Ribeirão Preto, Brazil. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, v. 47, n. 2, p. 41-43, 1997Tradução . . Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Dutra de Oliveira, J. E., Ventura, S., Souza, A. M., & Marchini, J. S. (1997). Iron deficiency anemia in children: prevalence and prevention studies in Ribeirão Preto, Brazil. Archivos Latinoamericanos de Nutrición, 47( 2), 41-43.
    • NLM

      Dutra de Oliveira JE, Ventura S, Souza AM, Marchini JS. Iron deficiency anemia in children: prevalence and prevention studies in Ribeirão Preto, Brazil. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 1997 ; 47( 2): 41-43.[citado 2024 out. 09 ]
    • Vancouver

      Dutra de Oliveira JE, Ventura S, Souza AM, Marchini JS. Iron deficiency anemia in children: prevalence and prevention studies in Ribeirão Preto, Brazil. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. 1997 ; 47( 2): 41-43.[citado 2024 out. 09 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024