Filtros : "FCF-FBA" "1993" "Acta Alimentaria" Removidos: "FÍSICA" "Costa, M. A. L." Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Acta Alimentaria. Unidade: FCF

    Subjects: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TENUTA FILHO, A. Fluorine removal during the production of krill paste and krill protein concentrates. Acta Alimentaria, v. 22, n. 4 , p. 269-81, 1993Tradução . . Acesso em: 10 ago. 2024.
    • APA

      Tenuta Filho, A. (1993). Fluorine removal during the production of krill paste and krill protein concentrates. Acta Alimentaria, 22( 4 ), 269-81.
    • NLM

      Tenuta Filho A. Fluorine removal during the production of krill paste and krill protein concentrates. Acta Alimentaria. 1993 ;22( 4 ): 269-81.[citado 2024 ago. 10 ]
    • Vancouver

      Tenuta Filho A. Fluorine removal during the production of krill paste and krill protein concentrates. Acta Alimentaria. 1993 ;22( 4 ): 269-81.[citado 2024 ago. 10 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024