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  • Fonte: Tecnologia e Sociedade. Unidade: EACH

    Assuntos: INFORMAÇÃO PÚBLICA, ADMINISTRAÇÃO PÚBLICA, TECNOLOGIA DA INFORMAÇÃO

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    • ABNT

      MATHEUS, Ricardo e RIBEIRO, Manuella Maia e VAZ, José Carlos. Strategies and instruments for the dissemination and promotion of open government data use in Brazil: case study of Rio de Janeiro city hall. Tecnologia e Sociedade, v. 14, n. 33, p. 172-189, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3895/rts.v14n33.6866. Acesso em: 04 jul. 2024.
    • APA

      Matheus, R., Ribeiro, M. M., & Vaz, J. C. (2018). Strategies and instruments for the dissemination and promotion of open government data use in Brazil: case study of Rio de Janeiro city hall. Tecnologia e Sociedade, 14( 33), 172-189. doi:10.3895/rts.v14n33.6866
    • NLM

      Matheus R, Ribeiro MM, Vaz JC. Strategies and instruments for the dissemination and promotion of open government data use in Brazil: case study of Rio de Janeiro city hall [Internet]. Tecnologia e Sociedade. 2018 ; 14( 33): 172-189.[citado 2024 jul. 04 ] Available from: https://doi.org/10.3895/rts.v14n33.6866
    • Vancouver

      Matheus R, Ribeiro MM, Vaz JC. Strategies and instruments for the dissemination and promotion of open government data use in Brazil: case study of Rio de Janeiro city hall [Internet]. Tecnologia e Sociedade. 2018 ; 14( 33): 172-189.[citado 2024 jul. 04 ] Available from: https://doi.org/10.3895/rts.v14n33.6866
  • Fonte: Revista de Nutrição. Unidades: FSP, EACH

    Assuntos: REFEIÇÕES, PADRÕES DIETÉTICOS, QUALIDADE DOS ALIMENTOS

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    • ABNT

      GORGULHO, Bartira et al. Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index. Revista de Nutrição, v. 31, n. 6, p. 567-575, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006. Acesso em: 04 jul. 2024.
    • APA

      Gorgulho, B., Sarti, F. M., Fisberg, R. M., Pot, G. K., & Marchioni, D. M. L. (2018). Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index. Revista de Nutrição, 31( 6), 567-575. doi:10.1590/1678-98652018000600006
    • NLM

      Gorgulho B, Sarti FM, Fisberg RM, Pot GK, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutrição. 2018 ;31( 6): 567-575.[citado 2024 jul. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
    • Vancouver

      Gorgulho B, Sarti FM, Fisberg RM, Pot GK, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals:: development and validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutrição. 2018 ;31( 6): 567-575.[citado 2024 jul. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
  • Fonte: Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. Unidades: EACH, FSP

    Assuntos: DIETA, REFEIÇÕES, CONSUMO DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      GORGULHO, Bartira et al. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition, v. No/Dec. 2018, n. 6, p. 567-575, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006. Acesso em: 04 jul. 2024.
    • APA

      Gorgulho, B., Pot, G. K., Sarti, F. M., Fisberg, R. M., & Marchioni, D. M. L. (2018). Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition, No/Dec. 2018( 6), 567-575. doi:10.1590/1678-98652018000600006
    • NLM

      Gorgulho B, Pot GK, Sarti FM, Fisberg RM, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. 2018 ; No/Dec. 2018( 6): 567-575.[citado 2024 jul. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
    • Vancouver

      Gorgulho B, Pot GK, Sarti FM, Fisberg RM, Marchioni DML. Measuring the quality of main meals: validation of a meal quality index [Internet]. Revista de Nutricao: Brazilian journal of nutrition. 2018 ; No/Dec. 2018( 6): 567-575.[citado 2024 jul. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-98652018000600006
  • Fonte: Health Affairs. Unidade: EACH

    Assuntos: ASSISTÊNCIA À SAÚDE, COBERTURA DE SERVIÇOS DE SAÚDE, DIREITO À SAÚDE

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    • ABNT

      WAGSTAFF, Adam et al. Assessing Latin America’s progress toward achieving universal health coverage. Health Affairs, v. 34, n. 10, p. 1704-1712, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1377/hlthaff.2014.1453. Acesso em: 04 jul. 2024.
    • APA

      Wagstaff, A., Dmytraczenko, T., Almeida, G., Buisman, L., Eozenou, P. H. -V., Bredenkamp, C., et al. (2015). Assessing Latin America’s progress toward achieving universal health coverage. Health Affairs, 34( 10), 1704-1712. doi:10.1377/hlthaff.2014.1453
    • NLM

      Wagstaff A, Dmytraczenko T, Almeida G, Buisman L, Eozenou PH-V, Bredenkamp C, Cercone JA, Diaz Y, Maceira D, Molina S, Paraje G, Ruiz F, Sarti FM, Scott J, Valdivia M, Werneck H. Assessing Latin America’s progress toward achieving universal health coverage [Internet]. Health Affairs. 2015 ; 34( 10): 1704-1712.[citado 2024 jul. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1377/hlthaff.2014.1453
    • Vancouver

      Wagstaff A, Dmytraczenko T, Almeida G, Buisman L, Eozenou PH-V, Bredenkamp C, Cercone JA, Diaz Y, Maceira D, Molina S, Paraje G, Ruiz F, Sarti FM, Scott J, Valdivia M, Werneck H. Assessing Latin America’s progress toward achieving universal health coverage [Internet]. Health Affairs. 2015 ; 34( 10): 1704-1712.[citado 2024 jul. 04 ] Available from: https://doi.org/10.1377/hlthaff.2014.1453

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