Filtros : "FCF003" "Nova Science" Removido: "OLIVEIRA, RICARDO PINHEIRO DE SOUZA" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Advances in Rheology Research. Unidade: FCF

    Assuntos: REOLOGIA, ALIMENTOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LANNES, Suzana Caetano da Silva. Rheology as a toll for food development. Advances in Rheology Research. Tradução . Hauppauge: Nova Science, 2017. . . Acesso em: 21 ago. 2024.
    • APA

      Lannes, S. C. da S. (2017). Rheology as a toll for food development. In Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science.
    • NLM

      Lannes SC da S. Rheology as a toll for food development. In: Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science; 2017. [citado 2024 ago. 21 ]
    • Vancouver

      Lannes SC da S. Rheology as a toll for food development. In: Advances in Rheology Research. Hauppauge: Nova Science; 2017. [citado 2024 ago. 21 ]
  • Unidade: FCF

    Assuntos: FRUTAS TROPICAIS, MANGA, GOIABA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TODOROV, Svetoslav Dimitrov e BOGSAN, Cristina Stewart Bittencourt. Tropical fruits from cultivation to consumption and health benefits: guava and mango. . New York: Nova Science. . Acesso em: 21 ago. 2024. , 2016
    • APA

      Todorov, S. D., & Bogsan, C. S. B. (2016). Tropical fruits from cultivation to consumption and health benefits: guava and mango. New York: Nova Science.
    • NLM

      Todorov SD, Bogsan CSB. Tropical fruits from cultivation to consumption and health benefits: guava and mango. 2016 ;[citado 2024 ago. 21 ]
    • Vancouver

      Todorov SD, Bogsan CSB. Tropical fruits from cultivation to consumption and health benefits: guava and mango. 2016 ;[citado 2024 ago. 21 ]

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024