An HPLC method for quantitative analysis of Brazilian Passiflora spp. flavonoids (2001)
Source: Programa e resumos. Conference titles: International Symposium on High Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques. Unidade: IQSC
Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA
ABNT
PEREIRA, C. A. M. e YARIWAKE, Janete Harumi e LANÇAS, Fernando Mauro. An HPLC method for quantitative analysis of Brazilian Passiflora spp. flavonoids. 2001, Anais.. Maastricht: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2001. . Acesso em: 19 nov. 2024.APA
Pereira, C. A. M., Yariwake, J. H., & Lanças, F. M. (2001). An HPLC method for quantitative analysis of Brazilian Passiflora spp. flavonoids. In Programa e resumos. Maastricht: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo.NLM
Pereira CAM, Yariwake JH, Lanças FM. An HPLC method for quantitative analysis of Brazilian Passiflora spp. flavonoids. Programa e resumos. 2001 ;[citado 2024 nov. 19 ]Vancouver
Pereira CAM, Yariwake JH, Lanças FM. An HPLC method for quantitative analysis of Brazilian Passiflora spp. flavonoids. Programa e resumos. 2001 ;[citado 2024 nov. 19 ]