Filtros : "ALIMENTOS E NUTRICAO EXPERIMENTAL" "NOGUEIRA, MARINA SAYURI" Removidos: "FCFGRU999" "bf" "Português" Limpar


  • Unidade: FCF

    Subjects: ARTERIOSCLEROSE, OXIDAÇÃO, CAMUNDONGOS, ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3, ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 6

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      NOGUEIRA, Marina Sayuri e CASTRO, Inar Alves de. Effect of long-term consumption of oxidized polyunsaturated fatty acids on atherosclerotic lesion in LDL receptor knockout mice. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-20122021-112905/. Acesso em: 26 ago. 2024.
    • APA

      Nogueira, M. S., & Castro, I. A. de. (2020). Effect of long-term consumption of oxidized polyunsaturated fatty acids on atherosclerotic lesion in LDL receptor knockout mice (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-20122021-112905/
    • NLM

      Nogueira MS, Castro IA de. Effect of long-term consumption of oxidized polyunsaturated fatty acids on atherosclerotic lesion in LDL receptor knockout mice [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 26 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-20122021-112905/
    • Vancouver

      Nogueira MS, Castro IA de. Effect of long-term consumption of oxidized polyunsaturated fatty acids on atherosclerotic lesion in LDL receptor knockout mice [Internet]. 2020 ;[citado 2024 ago. 26 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-20122021-112905/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024