Filtros : " GRU999" "Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)" Removidos: "Rede Nacional Leopoldo de Meis de Educação e Ciência - RNEC" "Congresso Nacional da Sociedade Brasileira de Alimentação e Nutrição (SBAN)" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: IOGURTE, ALIMENTOS FUNCIONAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PERINA, Natália Pratis et al. Effect of vegetal-oil emulsion and passion fruit peel-powder on sensory acceptance of functional yogurt. Food Research International, v. 70, p. 134-141, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.014. Acesso em: 17 jun. 2024.
    • APA

      Perina, N. P., Granato, D., Hirota, C. Y., Cruz, A. G., Bogsan, C. S. B., & Oliveira, M. N. de. (2015). Effect of vegetal-oil emulsion and passion fruit peel-powder on sensory acceptance of functional yogurt. Food Research International, 70, 134-141. doi:10.1016/j.foodres.2015.01.014
    • NLM

      Perina NP, Granato D, Hirota CY, Cruz AG, Bogsan CSB, Oliveira MN de. Effect of vegetal-oil emulsion and passion fruit peel-powder on sensory acceptance of functional yogurt [Internet]. Food Research International. 2015 ; 70 134-141.[citado 2024 jun. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.014
    • Vancouver

      Perina NP, Granato D, Hirota CY, Cruz AG, Bogsan CSB, Oliveira MN de. Effect of vegetal-oil emulsion and passion fruit peel-powder on sensory acceptance of functional yogurt [Internet]. Food Research International. 2015 ; 70 134-141.[citado 2024 jun. 17 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2015.01.014

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024