Source: Proceedings ICoMST. Conference titles: International Congress of Meat Science and Technology. Unidade: FZEA
Subjects: CARNES E DERIVADOS (QUALIDADE), SUÍNOS, POLIMORFISMO, ESPECTROSCOPIA INFRAVERMELHA
ABNT
BALAGE, Juliana Monteiro et al. Predicting intramuscular fat, moisture, shear force and rating pork tenderness using visible/near-infrared spectroscopy. 2013, Anais.. Izmir, Turkey: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2013. . Acesso em: 27 set. 2024.APA
Balage, J. M., Silva, S. da L. e, Bonin, M. de N., Mazon, M. R., & Figueira, A. C. O. L. (2013). Predicting intramuscular fat, moisture, shear force and rating pork tenderness using visible/near-infrared spectroscopy. In Proceedings ICoMST. Izmir, Turkey: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.NLM
Balage JM, Silva S da L e, Bonin M de N, Mazon MR, Figueira ACOL. Predicting intramuscular fat, moisture, shear force and rating pork tenderness using visible/near-infrared spectroscopy. Proceedings ICoMST. 2013 ;[citado 2024 set. 27 ]Vancouver
Balage JM, Silva S da L e, Bonin M de N, Mazon MR, Figueira ACOL. Predicting intramuscular fat, moisture, shear force and rating pork tenderness using visible/near-infrared spectroscopy. Proceedings ICoMST. 2013 ;[citado 2024 set. 27 ]