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  • Fonte: Energies. Unidade: EEL

    Assuntos: LIGNINA, BIOMASSA

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    • ABNT

      HALLERAKER, Hilde Vik et al. The Consistency of Yields and Chemical Composition of HTL Bio-Oils from Lignins Produced by Different Preprocessing Technologies. Energies, v. 15, n. 13, p. 1-21, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/en15134707. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Halleraker, H. V., Kalogiannis, K., Lappas, A., CASTRO, R. A. F. A. E. L. C. U. N. H. A. D. E. A. S. S. I. S., Roberto, I. C., Mussatto, S. I., & Barth, T. (2022). The Consistency of Yields and Chemical Composition of HTL Bio-Oils from Lignins Produced by Different Preprocessing Technologies. Energies, 15( 13), 1-21. doi:10.3390/en15134707
    • NLM

      Halleraker HV, Kalogiannis K, Lappas A, CASTRO RAFAELCUNHADEASSIS, Roberto IC, Mussatto SI, Barth T. The Consistency of Yields and Chemical Composition of HTL Bio-Oils from Lignins Produced by Different Preprocessing Technologies [Internet]. Energies. 2022 ;15( 13): 1-21.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3390/en15134707
    • Vancouver

      Halleraker HV, Kalogiannis K, Lappas A, CASTRO RAFAELCUNHADEASSIS, Roberto IC, Mussatto SI, Barth T. The Consistency of Yields and Chemical Composition of HTL Bio-Oils from Lignins Produced by Different Preprocessing Technologies [Internet]. Energies. 2022 ;15( 13): 1-21.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.3390/en15134707
  • Fonte: Brazilian Journal of Operations & Production Management. Unidade: EEL

    Assunto: INDÚSTRIA 4.0

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    • ABNT

      SANTOS, Eduardo Ferro dos e BENNEWORTH, P. Makerspace for skills development in the industry 4.0 era. Brazilian Journal of Operations & Production Management, v. 6, p. 303-315, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.14488/BJOPM.2019.v16.n2.a11. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Santos, E. F. dos, & Benneworth, P. (2019). Makerspace for skills development in the industry 4.0 era. Brazilian Journal of Operations & Production Management, 6, 303-315. doi:10.14488/BJOPM.2019.v16.n2.a11
    • NLM

      Santos EF dos, Benneworth P. Makerspace for skills development in the industry 4.0 era [Internet]. Brazilian Journal of Operations & Production Management. 2019 ;6 303-315.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.14488/BJOPM.2019.v16.n2.a11
    • Vancouver

      Santos EF dos, Benneworth P. Makerspace for skills development in the industry 4.0 era [Internet]. Brazilian Journal of Operations & Production Management. 2019 ;6 303-315.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.14488/BJOPM.2019.v16.n2.a11
  • Fonte: Revista de Administração, Sociedade e Inovação. Unidade: EEL

    Assuntos: EMPREENDEDORISMO, APRENDIZAGEM BASEADA EM PROJETOS

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    • ABNT

      SANTOS, Eduardo Ferro dos e BENNEWORTH, P. Interação Universidade-Empresa: Características identificadas na literatura e a colaboração regional da Universidade de Twente. Revista de Administração, Sociedade e Inovação, v. 5, n. 2, p. 115-143, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.20401/rasi.5.2.328. Acesso em: 09 out. 2024.
    • APA

      Santos, E. F. dos, & Benneworth, P. (2019). Interação Universidade-Empresa: Características identificadas na literatura e a colaboração regional da Universidade de Twente. Revista de Administração, Sociedade e Inovação, 5( 2), 115-143. doi:10.20401/rasi.5.2.328
    • NLM

      Santos EF dos, Benneworth P. Interação Universidade-Empresa: Características identificadas na literatura e a colaboração regional da Universidade de Twente [Internet]. Revista de Administração, Sociedade e Inovação. 2019 ;5( 2): 115-143.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.20401/rasi.5.2.328
    • Vancouver

      Santos EF dos, Benneworth P. Interação Universidade-Empresa: Características identificadas na literatura e a colaboração regional da Universidade de Twente [Internet]. Revista de Administração, Sociedade e Inovação. 2019 ;5( 2): 115-143.[citado 2024 out. 09 ] Available from: https://doi.org/10.20401/rasi.5.2.328

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