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  • Source: Journal of Microcolumn Separations. Unidade: IQSC

    Assunto: CROMATOGRAFIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SARGENTI, Silvia Regina e LANÇAS, Fernando Mauro. Influence of the extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Tangor murcote (Blanco) X Citrus sinensis (Osbeck). Journal of Microcolumn Separations, v. 10, n. 2, p. 213-223, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/(sici)1520-667x(1998)10:2%3C213::aid-mcs6%3E3.0.co;2-j. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Sargenti, S. R., & Lanças, F. M. (1998). Influence of the extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Tangor murcote (Blanco) X Citrus sinensis (Osbeck). Journal of Microcolumn Separations, 10( 2), 213-223. doi:10.1002/(sici)1520-667x(1998)10:2%3C213::aid-mcs6%3E3.0.co;2-j
    • NLM

      Sargenti SR, Lanças FM. Influence of the extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Tangor murcote (Blanco) X Citrus sinensis (Osbeck) [Internet]. Journal of Microcolumn Separations. 1998 ; 10( 2): 213-223.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1520-667x(1998)10:2%3C213::aid-mcs6%3E3.0.co;2-j
    • Vancouver

      Sargenti SR, Lanças FM. Influence of the extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Tangor murcote (Blanco) X Citrus sinensis (Osbeck) [Internet]. Journal of Microcolumn Separations. 1998 ; 10( 2): 213-223.[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1002/(sici)1520-667x(1998)10:2%3C213::aid-mcs6%3E3.0.co;2-j
  • Source: Journal of Chromatographic Science. Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA

    How to cite
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    • ABNT

      SARGENTI, Silvia Regina e LANÇAS, Fernando Mauro. Influence of extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Citrus sinensis (Osbeck). Journal of Chromatographic Science, v. 36, n. 4, p. 169-174, 1998Tradução . . Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Sargenti, S. R., & Lanças, F. M. (1998). Influence of extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Citrus sinensis (Osbeck). Journal of Chromatographic Science, 36( 4), 169-174.
    • NLM

      Sargenti SR, Lanças FM. Influence of extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Citrus sinensis (Osbeck). Journal of Chromatographic Science. 1998 ; 36( 4): 169-174.[citado 2024 nov. 15 ]
    • Vancouver

      Sargenti SR, Lanças FM. Influence of extraction mode and temperature in the supercritical fluid extraction of Citrus sinensis (Osbeck). Journal of Chromatographic Science. 1998 ; 36( 4): 169-174.[citado 2024 nov. 15 ]
  • Source: Chromatographia. Unidade: IQSC

    Assunto: QUÍMICA ANALÍTICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SARGENTI, Silvia Regina e LANÇAS, Fernando Mauro. Supercritical fluid extraction of Cymbopogon citratus (DC.) stapf. Chromatographia, v. 46, n. 5-6, 1997Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/bf02496320. Acesso em: 15 nov. 2024.
    • APA

      Sargenti, S. R., & Lanças, F. M. (1997). Supercritical fluid extraction of Cymbopogon citratus (DC.) stapf. Chromatographia, 46( 5-6). doi:10.1007/bf02496320
    • NLM

      Sargenti SR, Lanças FM. Supercritical fluid extraction of Cymbopogon citratus (DC.) stapf [Internet]. Chromatographia. 1997 ; 46( 5-6):[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02496320
    • Vancouver

      Sargenti SR, Lanças FM. Supercritical fluid extraction of Cymbopogon citratus (DC.) stapf [Internet]. Chromatographia. 1997 ; 46( 5-6):[citado 2024 nov. 15 ] Available from: https://doi.org/10.1007/bf02496320

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