Filtros : "CAMPINO, ANTONIO CARLOS COELHO" "Japão" "1991" Removidos: "Indexado no: Index Medicus" "Meeting of the International College of Prosthodontits" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food and Nutrition Bulletin. Unidade: FEA

    Assunto: SAÚDE PÚBLICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAMPINO, Antonio Carlos Coelho. The feasibility of a food-coupon programme in Brazil. Food and Nutrition Bulletin, v. 13, n. 3, p. 210-219, 1991Tradução . . Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Campino, A. C. C. (1991). The feasibility of a food-coupon programme in Brazil. Food and Nutrition Bulletin, 13( 3), 210-219.
    • NLM

      Campino ACC. The feasibility of a food-coupon programme in Brazil. Food and Nutrition Bulletin. 1991 ; 13( 3): 210-219.[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Campino ACC. The feasibility of a food-coupon programme in Brazil. Food and Nutrition Bulletin. 1991 ; 13( 3): 210-219.[citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Food and Nutrition Bulletin. Unidade: FEA

    Assunto: SAÚDE PÚBLICA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAMPINO, Antonio Carlos Coelho. Summary and concluding observations. Food and Nutrition Bulletin, v. 13, n. 3, p. 241-247, 1991Tradução . . Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Campino, A. C. C. (1991). Summary and concluding observations. Food and Nutrition Bulletin, 13( 3), 241-247.
    • NLM

      Campino ACC. Summary and concluding observations. Food and Nutrition Bulletin. 1991 ; 13( 3): 241-247.[citado 2024 nov. 16 ]
    • Vancouver

      Campino ACC. Summary and concluding observations. Food and Nutrition Bulletin. 1991 ; 13( 3): 241-247.[citado 2024 nov. 16 ]
  • Source: Food and Nutrition Bulletin. Unidade: FEA

    Assunto: SAÚDE PÚBLICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SAMPAIO, Yony e CAMPINO, Antonio Carlos Coelho. Food and nutrition interventions in Brazil. Food and Nutrition Bulletin, v. 13, n. 3, p. 190-201, 1991Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1177/156482659101300314. Acesso em: 16 nov. 2024.
    • APA

      Sampaio, Y., & Campino, A. C. C. (1991). Food and nutrition interventions in Brazil. Food and Nutrition Bulletin, 13( 3), 190-201. doi:10.1177/156482659101300314
    • NLM

      Sampaio Y, Campino ACC. Food and nutrition interventions in Brazil [Internet]. Food and Nutrition Bulletin. 1991 ; 13( 3): 190-201.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1177/156482659101300314
    • Vancouver

      Sampaio Y, Campino ACC. Food and nutrition interventions in Brazil [Internet]. Food and Nutrition Bulletin. 1991 ; 13( 3): 190-201.[citado 2024 nov. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1177/156482659101300314

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024