Filtros : "Scientia Agricola" "IQ" Removidos: "FLL" "SBPqO" "EACH" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Scientia Agricola. Unidades: FCF, IQ

    Subjects: VINHO, PODA, PRODUÇÃO AGRÍCOLA, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MOTA, Renata Vieira da et al. Characterization of Brazilian Syrah winter wines at bottling and after ageing. Scientia Agricola, v. 78, n. 3, p. 1-10 art. e20190233, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2019-0233. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Mota, R. V. da, Peregrino, I., Rivera, S. P. T., Hassimotto, N. M. A., Souza, A. L. de, & Souza, C. R. de. (2021). Characterization of Brazilian Syrah winter wines at bottling and after ageing. Scientia Agricola, 78( 3), 1-10 art. e20190233. doi:10.1590/1678-992X-2019-0233
    • NLM

      Mota RV da, Peregrino I, Rivera SPT, Hassimotto NMA, Souza AL de, Souza CR de. Characterization of Brazilian Syrah winter wines at bottling and after ageing [Internet]. Scientia Agricola. 2021 ; 78( 3): 1-10 art. e20190233.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2019-0233
    • Vancouver

      Mota RV da, Peregrino I, Rivera SPT, Hassimotto NMA, Souza AL de, Souza CR de. Characterization of Brazilian Syrah winter wines at bottling and after ageing [Internet]. Scientia Agricola. 2021 ; 78( 3): 1-10 art. e20190233.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/1678-992X-2019-0233
  • Source: Scientia Agricola. Unidade: IQ

    Subjects: OXIDAÇÃO, REAÇÕES QUÍMICAS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FRIEDRICH, Leidi Cecilia et al. Interference of inorganic ions on phenol degradation by the Fenton reaction. Scientia Agricola, v. 69, n. 6, p. 347-351, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0103-90162012000600001. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Friedrich, L. C., Zanta, C. L. de P. e S., Machulek Junior, A., Silva, V. de O., & Quina, F. H. (2012). Interference of inorganic ions on phenol degradation by the Fenton reaction. Scientia Agricola, 69( 6), 347-351. doi:10.1590/s0103-90162012000600001
    • NLM

      Friedrich LC, Zanta CL de P e S, Machulek Junior A, Silva V de O, Quina FH. Interference of inorganic ions on phenol degradation by the Fenton reaction [Internet]. Scientia Agricola. 2012 ; 69( 6): 347-351.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162012000600001
    • Vancouver

      Friedrich LC, Zanta CL de P e S, Machulek Junior A, Silva V de O, Quina FH. Interference of inorganic ions on phenol degradation by the Fenton reaction [Internet]. Scientia Agricola. 2012 ; 69( 6): 347-351.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162012000600001
  • Source: Scientia Agricola. Unidade: IQ

    Subjects: ÓLEOS ESSENCIAIS (COMPOSIÇÃO), TERPENOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORENO, Paulo Roberto Hrihorowitsch et al. Essential oil composition of fruit colour varieties of Eugenia brasiliensis Lam. Scientia Agricola, v. 64, n. 4, p. 428-432, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0103-90162007000400014. Acesso em: 27 ago. 2024.
    • APA

      Moreno, P. R. H., Lima, M. E. L., Sobral, M., Young, M. C. M., Cordeiro, I., Apel, M. A., et al. (2007). Essential oil composition of fruit colour varieties of Eugenia brasiliensis Lam. Scientia Agricola, 64( 4), 428-432. doi:10.1590/s0103-90162007000400014
    • NLM

      Moreno PRH, Lima MEL, Sobral M, Young MCM, Cordeiro I, Apel MA, Limberger RP, Henriques AT. Essential oil composition of fruit colour varieties of Eugenia brasiliensis Lam. [Internet]. Scientia Agricola. 2007 ; 64( 4): 428-432.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162007000400014
    • Vancouver

      Moreno PRH, Lima MEL, Sobral M, Young MCM, Cordeiro I, Apel MA, Limberger RP, Henriques AT. Essential oil composition of fruit colour varieties of Eugenia brasiliensis Lam. [Internet]. Scientia Agricola. 2007 ; 64( 4): 428-432.[citado 2024 ago. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0103-90162007000400014

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024