Influence of the addition of gums on the rheological behavior of fillings for chocolates (2013)
Source: Livro de Resumos. Conference titles: Congresso Brasileiro de Reologia. Unidade: FCF
ABNT
AMARAL, Alline Aurea do e FEITOSA, Judith Pessoa de Andrade e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Influence of the addition of gums on the rheological behavior of fillings for chocolates. 2013, Anais.. Aracaju: Associação Brasileira de Reologia, 2013. . Acesso em: 10 out. 2024.APA
Amaral, A. A. do, Feitosa, J. P. de A., & Lannes, S. C. da S. (2013). Influence of the addition of gums on the rheological behavior of fillings for chocolates. In Livro de Resumos. Aracaju: Associação Brasileira de Reologia.NLM
Amaral AA do, Feitosa JP de A, Lannes SC da S. Influence of the addition of gums on the rheological behavior of fillings for chocolates. Livro de Resumos. 2013 ;[citado 2024 out. 10 ]Vancouver
Amaral AA do, Feitosa JP de A, Lannes SC da S. Influence of the addition of gums on the rheological behavior of fillings for chocolates. Livro de Resumos. 2013 ;[citado 2024 out. 10 ]