Thermal properties of the product of palm stearin and linseed oil transesterification (2012)
- Autores:
- Autor USP: ROUX, GALO ANTONIO CARRILLO LE - EP
- Unidade: EP
- DOI: 10.17265/1934-7375/2012.11.004
- Assuntos: ÓLEOS VEGETAIS; LINHAÇA; REAÇÕES QUÍMICAS
- Agências de fomento:
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Wilmington
- Data de publicação: 2012
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Chemistry and Chemical Engineering
- ISSN: 1934-7375
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 6, n. 11, p. 971-978, 2012
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
-
ABNT
CÉCILE, Corine Joelle e NOWAKOWSKA, Milena e CARRILLO LE ROUX, Galo Antonio. Thermal properties of the product of palm stearin and linseed oil transesterification. Journal of Chemistry and Chemical Engineering, v. 6, n. 11, p. 971-978, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.17265/1934-7375/2012.11.004. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Cécile, C. J., Nowakowska, M., & Carrillo Le Roux, G. A. (2012). Thermal properties of the product of palm stearin and linseed oil transesterification. Journal of Chemistry and Chemical Engineering, 6( 11), 971-978. doi:10.17265/1934-7375/2012.11.004 -
NLM
Cécile CJ, Nowakowska M, Carrillo Le Roux GA. Thermal properties of the product of palm stearin and linseed oil transesterification [Internet]. Journal of Chemistry and Chemical Engineering. 2012 ; 6( 11): 971-978.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.17265/1934-7375/2012.11.004 -
Vancouver
Cécile CJ, Nowakowska M, Carrillo Le Roux GA. Thermal properties of the product of palm stearin and linseed oil transesterification [Internet]. Journal of Chemistry and Chemical Engineering. 2012 ; 6( 11): 971-978.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.17265/1934-7375/2012.11.004 - Kinetic study of the reactions of chlorine atoms and CI(2) (center dot-) radical anions in aqueous solutions. II. Toluene, benzoic acid, and chlorobenzene
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Informações sobre o DOI: 10.17265/1934-7375/2012.11.004 (Fonte: oaDOI API)
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