Biologically active compounds from white and black mustard grains: an optimization study for recovery and identification of phenolic antioxidants (2019)
- Authors:
- Autor USP: ALENCAR, SEVERINO MATIAS DE - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- DOI: 10.1016/j.indcrop.2019.04.059
- Subjects: ANTIOXIDANTES; COMPOSTOS FENÓLICOS; MOSTARDA
- Agências de fomento:
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Industrial Crops and Products
- ISSN: 0926-6690
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 135, p. 294–300, 2019
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
RASERA, Gabriela Boscariol et al. Biologically active compounds from white and black mustard grains: an optimization study for recovery and identification of phenolic antioxidants. Industrial Crops and Products, v. 135, p. 294–300, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2019.04.059. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Rasera, G. B., Hilkner, M. H., Alencar, S. M. de, & Castro, R. J. S. de. (2019). Biologically active compounds from white and black mustard grains: an optimization study for recovery and identification of phenolic antioxidants. Industrial Crops and Products, 135, 294–300. doi:10.1016/j.indcrop.2019.04.059 -
NLM
Rasera GB, Hilkner MH, Alencar SM de, Castro RJS de. Biologically active compounds from white and black mustard grains: an optimization study for recovery and identification of phenolic antioxidants [Internet]. Industrial Crops and Products. 2019 ; 135 294–300.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2019.04.059 -
Vancouver
Rasera GB, Hilkner MH, Alencar SM de, Castro RJS de. Biologically active compounds from white and black mustard grains: an optimization study for recovery and identification of phenolic antioxidants [Internet]. Industrial Crops and Products. 2019 ; 135 294–300.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2019.04.059 - Atividade antiulcerogênica dos extratos brutos, de duas variedades de própolis brasileira.
- Atividade antioxidante em extratos de pólen apícola de Apis melífera
- Própolis dos tipos 6 e 12 do Brasil: influência da sazonalidade na atividade antibacteriana e composição fenólica
- Atividade antioxidante e composição fenólica de própolis orgânica de Apis melifera
- Composição dos alimentos
- Estudo da influência de agentes emulsificantes na extração aquosa de compostos fenólicos da própolis
- Content of phenolic compounds and analysis of antimicrobial and antioxant activity of a novel type of brazilian propolis: red propolis
- Antimicrobial activity of Rheedia brasiliensis and 7-epiclusianone against Streptococcus mutans
- Palynological and physicochemical characterization of Apis mellifera L. bee pollen in the Southern region of Brazil
- Atividade antioxidante e antimicrobiana do polén apícola de algumas regiões do nordeste brasileiro
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.indcrop.2019.04.059 (Fonte: oaDOI API)
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