Energy intake in short bowel syndrome: assessment by 24-h dietary recalls compared with the doubly labelled water method (2018)
- Autores:
- Autores USP: SUEN, VIVIAN MARQUES MIGUEL - FMRP ; MARCHINI, JULIO SÉRGIO - FMRP ; FERRIOLLI, EDUARDO - FMRP
- Unidade: FMRP
- DOI: 10.1017/s0007114517003373
- Assuntos: INTESTINOS; NUTRIÇÃO; MEDICINA INTERNA
- Palavras-chave do autor: Short bowel syndrome; Doubly labelled water; Total energy expenditure; Energy intake
- Agências de fomento:
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Wallingford
- Data de publicação: 2018
- Fonte:
- Título do periódico: British Journal of Nutrition
- ISSN: 0007-1145
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 119, n. 2, p. 196-201, 2018
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: bronze
-
ABNT
FASSINI, Priscila G. et al. Energy intake in short bowel syndrome: assessment by 24-h dietary recalls compared with the doubly labelled water method. British Journal of Nutrition, v. 119, n. 2, p. 196-201, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/s0007114517003373. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Fassini, P. G., Das, S. K., Pfrimer, K., Suen, V. M. M., Marchini, J. S., & Ferriolli, E. (2018). Energy intake in short bowel syndrome: assessment by 24-h dietary recalls compared with the doubly labelled water method. British Journal of Nutrition, 119( 2), 196-201. doi:10.1017/s0007114517003373 -
NLM
Fassini PG, Das SK, Pfrimer K, Suen VMM, Marchini JS, Ferriolli E. Energy intake in short bowel syndrome: assessment by 24-h dietary recalls compared with the doubly labelled water method [Internet]. British Journal of Nutrition. 2018 ; 119( 2): 196-201.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s0007114517003373 -
Vancouver
Fassini PG, Das SK, Pfrimer K, Suen VMM, Marchini JS, Ferriolli E. Energy intake in short bowel syndrome: assessment by 24-h dietary recalls compared with the doubly labelled water method [Internet]. British Journal of Nutrition. 2018 ; 119( 2): 196-201.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1017/s0007114517003373 - Assessment of energy requirements in patients with short bowel syndrome by using the doubly labeled water method
- Clinical and nutritional characterization of patients with massive intestinal resection in Ribeirão Preto, SP, Brazil
- Terapia nutrológica na insuficiência renal aguda e crônica em adultos
- Avaliação da composição corporal por diluição de água: métodos isotópicos
- Nutritional state and the mii-nutritional assessment score of brazilian free-living older persons
- Nutrologia e envelhecimento
- Systolic Hypertension in the Elderly Program e outros estudos clínicos em idosos
- Reflexos do envelhecimento populacional sobre as internações no Hospital das Clínicas de Ribeirão Preto
- Phosphorus and potassium content in foods for patients with chronic renal insufficiency
- Anthropometric, food intake differences and aplicability of low-cost instruments for the measurement of body composition in two distinct groups of individuals with short bowel syndrome
Informações sobre o DOI: 10.1017/s0007114517003373 (Fonte: oaDOI API)
Download do texto completo
Tipo | Nome | Link | |
---|---|---|---|
002935016.pdf |
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas