Screening and optimizing fermentation production of l‐asparaginase by Aspergillus terreus strain S‐18 isolated from the Brazilian Caatinga Biome (2019)
- Autores:
- Autor USP: PESSOA JUNIOR, ADALBERTO - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1111/jam.14221
- Assuntos: FERMENTAÇÃO; BIOMA; ASPERGILLUS; CAATINGA
- Agências de fomento:
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Applied Microbiology
- ISSN: 1364-5072
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 126, p. 1426-1437, 2019
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
ROCHA, Wilma Raianny Vieira da et al. Screening and optimizing fermentation production of l‐asparaginase by Aspergillus terreus strain S‐18 isolated from the Brazilian Caatinga Biome. Journal of Applied Microbiology, v. 126, p. 1426-1437, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/jam.14221. Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Rocha, W. R. V. da, Costa-Silva, T. A., Agamez Montalvo, G. S., Feitosa, V. A., Machado, S. E. F., Lima, G. M. de S., et al. (2019). Screening and optimizing fermentation production of l‐asparaginase by Aspergillus terreus strain S‐18 isolated from the Brazilian Caatinga Biome. Journal of Applied Microbiology, 126, 1426-1437. doi:10.1111/jam.14221 -
NLM
Rocha WRV da, Costa-Silva TA, Agamez Montalvo GS, Feitosa VA, Machado SEF, Lima GM de S, Pessoa Junior A, Alves H da S. Screening and optimizing fermentation production of l‐asparaginase by Aspergillus terreus strain S‐18 isolated from the Brazilian Caatinga Biome [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2019 ; 126 1426-1437.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.14221 -
Vancouver
Rocha WRV da, Costa-Silva TA, Agamez Montalvo GS, Feitosa VA, Machado SEF, Lima GM de S, Pessoa Junior A, Alves H da S. Screening and optimizing fermentation production of l‐asparaginase by Aspergillus terreus strain S‐18 isolated from the Brazilian Caatinga Biome [Internet]. Journal of Applied Microbiology. 2019 ; 126 1426-1437.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1111/jam.14221 - Thermodynamics applied to biomolecules
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Informações sobre o DOI: 10.1111/jam.14221 (Fonte: oaDOI API)
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