Chemical composition of Caryocar brasiliense Camb. pulp oil extracted by cold pressing with application of enzymatic pretreatment (2018)
- Autores:
- Autores USP: MORAES, IZABEL CRISTINA FREITAS - FZEA ; RODRIGUES, CHRISTIANNE ELISABETE DA COSTA - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: PEQUI; ÓLEOS VEGETAIS; ENZIMAS PECTINOLÍTICAS; ÁCIDOS GRAXOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Anais SBOG
- Nome do evento: Congresso Óleos e Gorduras
-
ABNT
MALACRIDA, Cassia Roberta et al. Chemical composition of Caryocar brasiliense Camb. pulp oil extracted by cold pressing with application of enzymatic pretreatment. 2018, Anais.. Campinas: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2018. . Acesso em: 20 abr. 2024. -
APA
Malacrida, C. R., Moraes, I. C. F., Rodrigues, C. E. da C., & Souza, A. C. de. (2018). Chemical composition of Caryocar brasiliense Camb. pulp oil extracted by cold pressing with application of enzymatic pretreatment. In Anais SBOG. Campinas: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. -
NLM
Malacrida CR, Moraes ICF, Rodrigues CE da C, Souza AC de. Chemical composition of Caryocar brasiliense Camb. pulp oil extracted by cold pressing with application of enzymatic pretreatment. Anais SBOG. 2018 ;[citado 2024 abr. 20 ] -
Vancouver
Malacrida CR, Moraes ICF, Rodrigues CE da C, Souza AC de. Chemical composition of Caryocar brasiliense Camb. pulp oil extracted by cold pressing with application of enzymatic pretreatment. Anais SBOG. 2018 ;[citado 2024 abr. 20 ] - Effect of the application of an enzymatic pretreatment on bioactive compounds of Caryocar brasiliense Camb pulp oil
- Moisture adsorption behavior of biscuits formulated using wheat, oatmeal and passion fruit flour
- Avaliação do índice de peróxidos de amêndoas de castanhas de caju com revestimento ativo à base de amido de semente de jaca
- Mango pulp (Mangifera indica L.) preserved by hurdle technology: physicochemical, microbiological and rheological charcterization
- Dynamic and steady: shear rheological properties of xanthan and guar gums dispersed in sweet passion fruit pulp (Passiflora edulis f. flavicarpa)
- Propriedades físicas e permeabilidade ao vapor de água do amido de Maranta arundinacea modificado
- The chemical composition and metabolic effects of attalea phalerata nut oil in hyperlipidemic rats induced by a high-fructose diet
- Multi-response optimization of alginate bleaching technology extracted from brown seaweeds by an eco-friendly agent
- Desenvolvimento e caracterização de filmes biodegradaveis de amido e farinha de quinoa
- Physicochemical properties, antioxidant potential and mineral content of Miconia albicans (Sw.) Triana: a fruit with high aluminium content
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas