Detection of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) carring stx2 and eae genes isolated from chicken meat in different regions of Brazil (2018)
- Authors:
- Autor USP: LANDGRAF, MARIZA - FCF
- Unidade: FCF
- Subjects: TOXINAS; ESCHERICHIA COLI; FRANGOS
- Agências de fomento:
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 54, suppl. 1, p. 56 res. FCF108, 2018
- Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo
-
ABNT
MEM, Andressa e LANDGRAF, Mariza. Detection of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) carring stx2 and eae genes isolated from chicken meat in different regions of Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 18 abr. 2024. , 2018 -
APA
Mem, A., & Landgraf, M. (2018). Detection of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) carring stx2 and eae genes isolated from chicken meat in different regions of Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Mem A, Landgraf M. Detection of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) carring stx2 and eae genes isolated from chicken meat in different regions of Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 56 res. FCF108.[citado 2024 abr. 18 ] -
Vancouver
Mem A, Landgraf M. Detection of Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) carring stx2 and eae genes isolated from chicken meat in different regions of Brazil. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 56 res. FCF108.[citado 2024 abr. 18 ] - Avaliação de metodologias para o isolamento de Escherichia coli de carne bovina moída. Ocorrência de escherichia coli 0157:H7 em hamburgueres
- Ocorrência de Salmonella ssp. em alimentos de origem animal
- Estudo do efeito combinado do processo de irradiação, da temperatura e da embalagem sob diferentes atmosferas na conservação de carne bovina fresca
- Resenha sem título próprio
- Ocurrence of emerging pathogenic vibrio species in seafood consumed in sao paulo
- Emprego da radiacao no controle de microorganismos em alimentos
- Study of some virulence factors of vibrio vulnificus strains isolated from seafood samples
- Ocorrência de vibrio vulnificus em alguns alimentos de origem marinha
- Alginate film incorporated with eugenol and limonene: evaluation against Listeria monocytogenes in salami
- Absence of Shiga toxin–producing Escherichia coli (STEC) in organic leafy greens from the metropolitan region of São Paulo, Brazil
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas