Metabolomic profiling reveals that natural biodiversity surrounding a banana crop may positively influence the nutritional/sensorial profile of ripe fruits (2019)
- Autores:
- Autor USP: LYSENKO, BEATRIZ ROSANA CORDENUNSI - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1016/j.foodres.2018.07.050
- Assuntos: BIODIVERSIDADE; FRUTAS; METABÓLITOS
- Agências de fomento:
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Food Research International
- ISSN: 0963-9969
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 124, p. 165-174, 2019
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: hybrid
- Licença: publisher-specific-oa
-
ABNT
NASCIMENTO, Talita Pimenta do et al. Metabolomic profiling reveals that natural biodiversity surrounding a banana crop may positively influence the nutritional/sensorial profile of ripe fruits. Food Research International, v. 124, p. 165-174, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.07.050. Acesso em: 19 abr. 2024. -
APA
Nascimento, T. P. do, Castro-Alves, V. C., Castelan, F. P., Calhau, M. F. N. dos S., Saraiva, L. de A., Agopian, R. G. D., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2019). Metabolomic profiling reveals that natural biodiversity surrounding a banana crop may positively influence the nutritional/sensorial profile of ripe fruits. Food Research International, 124, 165-174. doi:10.1016/j.foodres.2018.07.050 -
NLM
Nascimento TP do, Castro-Alves VC, Castelan FP, Calhau MFN dos S, Saraiva L de A, Agopian RGD, Cordenunsi-Lysenko BR. Metabolomic profiling reveals that natural biodiversity surrounding a banana crop may positively influence the nutritional/sensorial profile of ripe fruits [Internet]. Food Research International. 2019 ; 124 165-174.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.07.050 -
Vancouver
Nascimento TP do, Castro-Alves VC, Castelan FP, Calhau MFN dos S, Saraiva L de A, Agopian RGD, Cordenunsi-Lysenko BR. Metabolomic profiling reveals that natural biodiversity surrounding a banana crop may positively influence the nutritional/sensorial profile of ripe fruits [Internet]. Food Research International. 2019 ; 124 165-174.[citado 2024 abr. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.07.050 - Amadurecimento do mamão papaya: açucar e enzimas envolvidas
- Fructooligosaccharides in different ripening stages of banana (Musa ssp)
- Effects of black leaf streak disease and sigatoka disease on the greenlife of bananas
- Characterization of starch granules
- Characterization of the surface of starch granules of bananas with black leaf streak disease and sigatoka diseases
- Sintese da sacarose no amadurecimento da banana. Envolvimento da sacarose sintetase e sacarose fosfato sintetase
- Determination of the branch chain length of amylopectin from banana starch
- Frutooligossacarídeos em diferentes cultivares de banana
- Visualization of internal structure of banana starch granule through AFM
- Utilização de novas técnicas de microscopia na caracterização do amido
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.foodres.2018.07.050 (Fonte: oaDOI API)
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