Use of multiple square wave voltammetry for the detection of diquat herbicide in environmental water, foods and river sediments (2018)
- Autores:
- Autor USP: MACHADO, SERGIO ANTONIO SPINOLA - IQSC
- Unidade: IQSC
- DOI: 10.1134/S1061934818060059
- Assuntos: VOLTAMETRIA; HERBICIDAS
- Palavras-chave do autor: Diquat; Square wave voltammetry
- Agências de fomento:
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Analytical Chemistry
- ISSN: 1608-3199
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.73, n.6, p.593-601, Jun. 2018
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
SOUZA, Djenaine de e MACHADO, Sergio Antonio Spinola. Use of multiple square wave voltammetry for the detection of diquat herbicide in environmental water, foods and river sediments. Journal of Analytical Chemistry, v. 73, n. Ju 2018, p. 593-601, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1134/S1061934818060059. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Souza, D. de, & Machado, S. A. S. (2018). Use of multiple square wave voltammetry for the detection of diquat herbicide in environmental water, foods and river sediments. Journal of Analytical Chemistry, 73( Ju 2018), 593-601. doi:10.1134/S1061934818060059 -
NLM
Souza D de, Machado SAS. Use of multiple square wave voltammetry for the detection of diquat herbicide in environmental water, foods and river sediments [Internet]. Journal of Analytical Chemistry. 2018 ;73( Ju 2018): 593-601.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1134/S1061934818060059 -
Vancouver
Souza D de, Machado SAS. Use of multiple square wave voltammetry for the detection of diquat herbicide in environmental water, foods and river sediments [Internet]. Journal of Analytical Chemistry. 2018 ;73( Ju 2018): 593-601.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1134/S1061934818060059 - Biossensores à base de filmes de polianilina e nanotubos de carbono modificado com enzima acetilcolinesterase na detecção de pesticidas
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Informações sobre o DOI: 10.1134/S1061934818060059 (Fonte: oaDOI API)
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