Xylanase from Aspergillus tamarii shows different kinetic parameters and substrate specificity in the presence of ferulic acid (2019)
- Autores:
- Autor USP: SILVA JUNIOR, FRANCIDES GOMES DA - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- DOI: 10.1016/j.enzmictec.2018.09.009
- Assuntos: ANTIOXIDANTES; ASPERGILLUS; COMPOSTOS FENÓLICOS; ENZIMAS
- Agências de fomento:
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Enzyme and Microbial Technology
- ISSN: 0141-0229
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 120, p. 16-22, 2019
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
MONCLARO, Antonielle Vieira et al. Xylanase from Aspergillus tamarii shows different kinetic parameters and substrate specificity in the presence of ferulic acid. Enzyme and Microbial Technology, v. 120, p. 16-22, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.enzmictec.2018.09.009. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Monclaro, A. V., Recalde, G. L., Silva, F. G. da, Freitas, S. M. de, & Ferreira Filho, E. X. (2019). Xylanase from Aspergillus tamarii shows different kinetic parameters and substrate specificity in the presence of ferulic acid. Enzyme and Microbial Technology, 120, 16-22. doi:10.1016/j.enzmictec.2018.09.009 -
NLM
Monclaro AV, Recalde GL, Silva FG da, Freitas SM de, Ferreira Filho EX. Xylanase from Aspergillus tamarii shows different kinetic parameters and substrate specificity in the presence of ferulic acid [Internet]. Enzyme and Microbial Technology. 2019 ; 120 16-22.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.enzmictec.2018.09.009 -
Vancouver
Monclaro AV, Recalde GL, Silva FG da, Freitas SM de, Ferreira Filho EX. Xylanase from Aspergillus tamarii shows different kinetic parameters and substrate specificity in the presence of ferulic acid [Internet]. Enzyme and Microbial Technology. 2019 ; 120 16-22.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.enzmictec.2018.09.009 - Biorrefinaria é conceito aplicável ao setor florestal
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.enzmictec.2018.09.009 (Fonte: oaDOI API)
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