The antibacterial activity of rhamnolipid biosurfactant is pH dependent (2019)
- Autores:
- Autor USP: NITSCHKE, MARCIA - IQSC
- Unidade: IQSC
- DOI: 10.1016/j.foodres.2018.09.005
- Assunto: QUÍMICA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Food Research International
- ISSN: 0963-9969
- Volume/Número/Paginação/Ano: v.116, p.737-744, 2019
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
FERREIRA, Jakeline de Freitas e VIERIRA, Estevão Alan e NITSCHKE, Marcia. The antibacterial activity of rhamnolipid biosurfactant is pH dependent. Food Research International, v. 116, p. 737-744, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.09.005. Acesso em: 25 abr. 2024. -
APA
Ferreira, J. de F., Vierira, E. A., & Nitschke, M. (2019). The antibacterial activity of rhamnolipid biosurfactant is pH dependent. Food Research International, 116, 737-744. doi:10.1016/j.foodres.2018.09.005 -
NLM
Ferreira J de F, Vierira EA, Nitschke M. The antibacterial activity of rhamnolipid biosurfactant is pH dependent [Internet]. Food Research International. 2019 ;116 737-744.[citado 2024 abr. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.09.005 -
Vancouver
Ferreira J de F, Vierira EA, Nitschke M. The antibacterial activity of rhamnolipid biosurfactant is pH dependent [Internet]. Food Research International. 2019 ;116 737-744.[citado 2024 abr. 25 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.09.005 - Rhamnolipid and surfactin inhibit listeria monocytogenes adhesion
- Rhamnolipids and PHAs: recent reports on pseudomonas-derived molecules of increasing industrial interest
- Cassava wastewater as a substrate for the simultaneous production of rhamnolipids and polyhydroxyalkanoates by Pseudomonas aeruginosa
- Structure and applications of a rhamnolipid surfactant produced in soybean oil waste
- Evaluation of rhamnolipid and surfactiin to reduce the adhesion and remove biofilms of individual and mixed cultures of food pathogenic bacteria
- Recent food application of microbial surfactants
- Rhamnolipids to control the growth of listeria monocytogenes
- Condicionamento de superfície de poliestireno com biossurfactante de burkholderia kururiensis para inibição da formação de biofilmes do patógeno listeria monocytogenes
- Surfactin reduces the adhesion of salmonella enteritidis to polystyrene
- Antimicrobial activity of rhamnolipids from P. aeruginosa PAO1 against L. monocytogenes
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.foodres.2018.09.005 (Fonte: oaDOI API)
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