Association study between copy number variation and beef fatty acid profile of Nellore cattle (2018)
- Autores:
- Lemos, Marcos Vinícius Antunes de - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Peripolli, Elisa - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Berton, Mariana Piatto - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Feitosa, Fabieli Loise Braga - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Olivieri, Bianca Ferreira - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Stafuzza, Nedenia Bonvino - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Tonussi, Rafael Lara - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Kluska, Sabrina - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Chiaia, Hermenegildo Lucas Justino - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Mueller, Lenise Freitas - Universidade de São Paulo (USP)
- Ferrinho, Adrielle Matias - Universidade de São Paulo (USP)
- Pereira, Angélica Simone Cravo
- Oliveira, Henrique Nunes de - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Albuquerque, Lucia Galvão de - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Baldi, Fernando - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Autor USP: PEREIRA, ANGÉLICA SIMONE CRAVO - FMVZ
- Unidade: FMVZ
- DOI: 10.1007/s13353-018-0436-7
- Assuntos: ÁCIDOS GRAXOS; GADO NELORE; MELHORAMENTO GENÉTICO ANIMAL
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Heidelberg
- Data de publicação: 2018
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Applied Genetics
- ISSN: 1234-1983
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 59, n. 2, p. 203-223, 2018
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: green
- Licença: other-oa
-
ABNT
LEMOS, Marcos Vinícius Antunes de et al. Association study between copy number variation and beef fatty acid profile of Nellore cattle. Journal of Applied Genetics, v. 59, n. 2, p. 203-223, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13353-018-0436-7. Acesso em: 18 abr. 2024. -
APA
Lemos, M. V. A. de, Peripolli, E., Berton, M. P., Feitosa, F. L. B., Olivieri, B. F., Stafuzza, N. B., et al. (2018). Association study between copy number variation and beef fatty acid profile of Nellore cattle. Journal of Applied Genetics, 59( 2), 203-223. doi:10.1007/s13353-018-0436-7 -
NLM
Lemos MVA de, Peripolli E, Berton MP, Feitosa FLB, Olivieri BF, Stafuzza NB, Tonussi RL, Kluska S, Chiaia HLJ, Mueller LF, Ferrinho AM, Pereira ASC, Oliveira HN de, Albuquerque LG de, Baldi F. Association study between copy number variation and beef fatty acid profile of Nellore cattle [Internet]. Journal of Applied Genetics. 2018 ; 59( 2): 203-223.[citado 2024 abr. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13353-018-0436-7 -
Vancouver
Lemos MVA de, Peripolli E, Berton MP, Feitosa FLB, Olivieri BF, Stafuzza NB, Tonussi RL, Kluska S, Chiaia HLJ, Mueller LF, Ferrinho AM, Pereira ASC, Oliveira HN de, Albuquerque LG de, Baldi F. Association study between copy number variation and beef fatty acid profile of Nellore cattle [Internet]. Journal of Applied Genetics. 2018 ; 59( 2): 203-223.[citado 2024 abr. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13353-018-0436-7 - Qualidade da carne de bovinos Nelore (Bos taurus indicus) suplementados com vitamina E
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- Genome-wide association between single nucleotide polymorphisms with beef fatty acid profile in Nellore cattle using the Bayes Cπ method
- Genomic study for beef tenderness in a polled Nelore cattle population
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Informações sobre o DOI: 10.1007/s13353-018-0436-7 (Fonte: oaDOI API)
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