Current food classifications in epidemiological studies do not enable solid nutritional recommendations for preventing diet-related chronic diseases: the impact of food processing (2015)
- Authors:
- Autor USP: MONTEIRO, CARLOS AUGUSTO - FSP
- Unidade: FSP
- DOI: 10.3945/an.115.008789
- Subjects: DOENÇA CRÔNICA; DIETA; ALIMENTOS; POLÍTICA DE NUTRIÇÃO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Advances in Nutrition
- ISSN: 2156-5376
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 6, n. 6, p. 629-638, 2015
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: hybrid
- Licença: cc-by-nc-nd
-
ABNT
FARDET, Anthony et al. Current food classifications in epidemiological studies do not enable solid nutritional recommendations for preventing diet-related chronic diseases: the impact of food processing. Advances in Nutrition, v. 6, n. 6, p. 629-638, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3945/an.115.008789. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Fardet, A., Rock, E., Bassama, J., Bohuon, P., Prabhasankar, P., Monteiro, C. A., et al. (2015). Current food classifications in epidemiological studies do not enable solid nutritional recommendations for preventing diet-related chronic diseases: the impact of food processing. Advances in Nutrition, 6( 6), 629-638. doi:10.3945/an.115.008789 -
NLM
Fardet A, Rock E, Bassama J, Bohuon P, Prabhasankar P, Monteiro CA, Moubarac JC, Achir N. Current food classifications in epidemiological studies do not enable solid nutritional recommendations for preventing diet-related chronic diseases: the impact of food processing [Internet]. Advances in Nutrition. 2015 ; 6( 6): 629-638.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.3945/an.115.008789 -
Vancouver
Fardet A, Rock E, Bassama J, Bohuon P, Prabhasankar P, Monteiro CA, Moubarac JC, Achir N. Current food classifications in epidemiological studies do not enable solid nutritional recommendations for preventing diet-related chronic diseases: the impact of food processing [Internet]. Advances in Nutrition. 2015 ; 6( 6): 629-638.[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.3945/an.115.008789 - O volume cilíndrico do braço: um índice de interesse na avaliação do estado nutricional infantil
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Informações sobre o DOI: 10.3945/an.115.008789 (Fonte: oaDOI API)
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