Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin affect cancer cells growth (2017)
- Authors:
- USP affiliated authors: SHIGA, TÂNIA MISUZU - FCF ; FABI, JOÃO PAULO - FCF
- Unidade: FCF
- Subjects: MAMÃO; BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 53, suppl. 1, p. 32 res. FCF060, 2017
- Conference titles: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo
-
ABNT
PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin affect cancer cells growth. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 24 abr. 2024. , 2017 -
APA
Prado, S. B. R. do, Ferreira, G. F., Shiga, T. M., & Fabi, J. P. (2017). Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin affect cancer cells growth. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Prado SBR do, Ferreira GF, Shiga TM, Fabi JP. Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin affect cancer cells growth. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 32 res. FCF060.[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Prado SBR do, Ferreira GF, Shiga TM, Fabi JP. Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin affect cancer cells growth. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 32 res. FCF060.[citado 2024 abr. 24 ] - Migration and proliferation of cancer cells in culture are differentially affected by molecular size of modified citrus pectin
- Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin inhibit cancer cell proliferation
- Fenômeno de endurecimento de feijões (Phaseolus vulgaris L): polissacarídeos da parede celular
- Participação dos polissacarídeos de parede celular no fenômeno de endurecimento de feijões (Phaseolus vulgaris L.) - cv Carióca-Pérola
- The purification of pectin from commercial fruit flours results in a jaboticaba fraction that inhibits galectin-3 and colon cancer cell growt
- Solubilização das pectinas de papaia durante o amadurecimento aumenta a produção de AGCCs em modelo de fermentação in vitro
- Estudo dos efeitos inibitórios da galectina-3 utilizando frações solúveis de farinhas de frutas disponíveis comercialmente
- Pectin and Gal-3
- USP cria nanocápsula que preserva compostos benéficos dos alimentos
- Soluble arabinoxylans extracted from soft and hard wheat show a differential prebiotic effect in vitro and in vivo
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas