Evaluation of the formation of angiotensin i - converting enzyme inhibitory peptides from the protein hydrolysates of fermented cupuassu almonds (2017)
- Autores:
- Autor USP: NASCIMENTO, JOÃO ROBERTO OLIVEIRA DO - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: PROTEÍNAS; CUPUAÇU
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences
- ISSN: 1984-8250
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 53, suppl. 1, p. 24 res. FCF044, 2017
- Nome do evento: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo
-
ABNT
OLIVEIRA, Sabrina Grizzi de et al. Evaluation of the formation of angiotensin i - converting enzyme inhibitory peptides from the protein hydrolysates of fermented cupuassu almonds. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 19 abr. 2024. , 2017 -
APA
Oliveira, S. G. de, Pimenta, D. C., Cruz, J. N. da, & Nascimento, J. R. O. do. (2017). Evaluation of the formation of angiotensin i - converting enzyme inhibitory peptides from the protein hydrolysates of fermented cupuassu almonds. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Oliveira SG de, Pimenta DC, Cruz JN da, Nascimento JRO do. Evaluation of the formation of angiotensin i - converting enzyme inhibitory peptides from the protein hydrolysates of fermented cupuassu almonds. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 24 res. FCF044.[citado 2024 abr. 19 ] -
Vancouver
Oliveira SG de, Pimenta DC, Cruz JN da, Nascimento JRO do. Evaluation of the formation of angiotensin i - converting enzyme inhibitory peptides from the protein hydrolysates of fermented cupuassu almonds. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 24 res. FCF044.[citado 2024 abr. 19 ] - Purificação, caracterização parcial e expressão da sacarose-fosfato sintase durante o amadurecimento da banana
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