Selected physicochemical properties of starches isolatedfrom ten cassava varieties reveal novel industrial uses (2017)
- Autores:
- Schmitz, Gabriela Justamante Handel
- Okita, Fernanda Helena Gonçalves Peroni
- Nascimento, João Roberto Oliveira do
- Campanha, Raquel Bombarda - Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
- Valle, Teresa Losada
- Franco, Célia Maria Landi - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Cordenunsi-Lysenko, Beatriz Rosana
- Autores USP: NASCIMENTO, JOÃO ROBERTO OLIVEIRA DO - FCF ; LYSENKO, BEATRIZ ROSANA CORDENUNSI - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1002/star.201600272
- Assuntos: AMIDO; MANDIOCA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Starch/Starke
- ISSN: 1521-379x
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 69, p. 1-9, 2017
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
SCHMITZ, Gabriela Justamante Handel et al. Selected physicochemical properties of starches isolatedfrom ten cassava varieties reveal novel industrial uses. Starch/Starke, v. 69, p. 1-9, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/star.201600272. Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Schmitz, G. J. H., Okita, F. H. G. P., Nascimento, J. R. O. do, Campanha, R. B., Valle, T. L., Franco, C. M. L., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2017). Selected physicochemical properties of starches isolatedfrom ten cassava varieties reveal novel industrial uses. Starch/Starke, 69, 1-9. doi:10.1002/star.201600272 -
NLM
Schmitz GJH, Okita FHGP, Nascimento JRO do, Campanha RB, Valle TL, Franco CML, Cordenunsi-Lysenko BR. Selected physicochemical properties of starches isolatedfrom ten cassava varieties reveal novel industrial uses [Internet]. Starch/Starke. 2017 ; 69 1-9.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1002/star.201600272 -
Vancouver
Schmitz GJH, Okita FHGP, Nascimento JRO do, Campanha RB, Valle TL, Franco CML, Cordenunsi-Lysenko BR. Selected physicochemical properties of starches isolatedfrom ten cassava varieties reveal novel industrial uses [Internet]. Starch/Starke. 2017 ; 69 1-9.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.1002/star.201600272 - Caracterização e purificação parcial da fosfoglicose isomerase de bananas (Musa spp.)
- Amplificação parcial do cDNA da sacarose sintase de banana por PCR
- Activity, cloning, and expression of an isoamylase-type starch-debranching enzyme from banana fruit
- Influência do etileno e do 1-MCP sobre o teor benzilisotiociona do mamão papaia (Carica papaya L)
- Otimização da técnica de cDNA-AFLP para avaliação de genes diferencialmente expressos em mamão de papaia
- Perfil de atividade de uma enzima desramificadora de amido durante o amadurecimento da banana
- Starch mobilization and sucrose accumulation in the pulp of Keitt mangoes during postharvest ripening
- Differential display and suppression subtractive hybridization analysis of the pulp of ripening banana
- Proteomic analysis of banana fruit reveals proteins that are differentially accumulated during ripening
- Banana sucrose synthase: partial purification, characterization and expression during development and ripening
Informações sobre o DOI: 10.1002/star.201600272 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas