Biochemical effect of a histidine phosphatase acid (phytase) of Aspergillus japonicus var. Saito on performance and bony characteristics of broiler (2016)
- Autores:
- Maller, Alexandre
- Quadros, Thays Cristina Oliveira de - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Junqueira, Otto Mack - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Graña, Alfredo Lora
- Montaldi, Ana Paula de Lima - Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (UNESP)
- Alarcon, Ricardo Fernandes
- Jorge, João Atílio
- Polizeli, Maria de Lourdes Teixeira de Moraes
- Autores USP: JORGE, JOAO ATILIO - FFCLRP ; POLIZELI, MARIA DE LOURDES TEIXEIRA DE MORAES - FFCLRP
- Unidade: FFCLRP
- DOI: 10.1186/s40064-016-3082-8
- Assuntos: ENZIMAS HIDROLÍTICAS; FOSFATOS; FRANGOS; DIETA ANIMAL; BIOQUÍMICA
- Palavras-chave do autor: Biochemical effect; Phytate; Phosphate; Animal diet; Supplementation
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Heidelberg
- Data de publicação: 2016
- Fonte:
- Título do periódico: Springer Plus
- ISSN: 2193-1801
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 5, art. 1418, 2016
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by
-
ABNT
MALLER, Alexandre et al. Biochemical effect of a histidine phosphatase acid (phytase) of Aspergillus japonicus var. Saito on performance and bony characteristics of broiler. Springer Plus, v. 5, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/s40064-016-3082-8. Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Maller, A., Quadros, T. C. O. de, Junqueira, O. M., Graña, A. L., Montaldi, A. P. de L., Alarcon, R. F., et al. (2016). Biochemical effect of a histidine phosphatase acid (phytase) of Aspergillus japonicus var. Saito on performance and bony characteristics of broiler. Springer Plus, 5. doi:10.1186/s40064-016-3082-8 -
NLM
Maller A, Quadros TCO de, Junqueira OM, Graña AL, Montaldi AP de L, Alarcon RF, Jorge JA, Polizeli M de LT de M. Biochemical effect of a histidine phosphatase acid (phytase) of Aspergillus japonicus var. Saito on performance and bony characteristics of broiler [Internet]. Springer Plus. 2016 ; 5[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s40064-016-3082-8 -
Vancouver
Maller A, Quadros TCO de, Junqueira OM, Graña AL, Montaldi AP de L, Alarcon RF, Jorge JA, Polizeli M de LT de M. Biochemical effect of a histidine phosphatase acid (phytase) of Aspergillus japonicus var. Saito on performance and bony characteristics of broiler [Internet]. Springer Plus. 2016 ; 5[citado 2024 abr. 23 ] Available from: https://doi.org/10.1186/s40064-016-3082-8 - Prospecção de fungos filamentosos e melhoramento de condições de cultivo de Neosartorya glabra visando a produção de pectina liase
- Heterologous expression of xyloglucan-specific endo-ß-1,4-glucanase (GH12) from Aspergillus terreus in A. nidulans
- Produção de lipases de Beauveria bassiana sob influência da agitação e da luz
- Immobilization and high stability of an extracellular β-glucosidase from Aspergillus japonicus by ionic interactions
- A novel glucoamylase activated by manganese and calcium produced in submerged fermentation by Aspergillus phoenicis
- Autohydrolysis pretreatment of corncob for cellulase production by Trichoderma reesei MUM 97.53
- Screening of filamentous fungi for lipase production: Hypocrea pseudokoningii a new producer with a high biotechnological potential
- Produção e caracterização de glucoamilase produzida por Monascus sp.
- Immobilized lipase from Hypocrea pseudokoningii on hydrophobic and ionic supports: determination of thermal and organic solvent stabilities for applications in the oleochemical industry
- Enhanced lipase production of Fusarium verticillioides by using response surface methodology and wastewater pretreatment application
Informações sobre o DOI: 10.1186/s40064-016-3082-8 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas