Research for Staphylococcus aureus at artisanal brazilian dairy plants (2016)
- Autores:
- Frazilio, D. A. - Universidade de São Paulo (USP)
- Toubas, L. C. - Universidade Federal de Goiás (UFG)
- Arias, F. C. N. - Universidade de São Paulo (USP)
- Oxaran, V
- Lee, Sarah Hwa In - Universidade de São Paulo (USP)
- Souza, V. M. de - Universidade de São Paulo (USP)
- Corassin, Carlos Humberto
- Oliveira, Carlos Augusto Fernandes de
- Gram, L
- Alves, V F - Universidade Federal de Goiás (UFG)
- Martins, E C P - Universidade de São Paulo (USP)
- Autores USP: CORASSIN, CARLOS HUMBERTO - FZEA ; OLIVEIRA, CARLOS AUGUSTO FERNANDES DE - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: STAPHYLOCOCCUS; QUEIJO; INDÚSTRIA DE LATICÍNIOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Abstracts Book
- Nome do evento: Food Micro
-
ABNT
FRAZILIO, D. A. et al. Research for Staphylococcus aureus at artisanal brazilian dairy plants. 2016, Anais.. Dublin: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2016. . Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Frazilio, D. A., Toubas, L. C., Arias, F. C. N., Oxaran, V., Lee, S. H. I., Souza, V. M. de, et al. (2016). Research for Staphylococcus aureus at artisanal brazilian dairy plants. In Abstracts Book. Dublin: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. -
NLM
Frazilio DA, Toubas LC, Arias FCN, Oxaran V, Lee SHI, Souza VM de, Corassin CH, Oliveira CAF de, Gram L, Alves VF, Martins ECP. Research for Staphylococcus aureus at artisanal brazilian dairy plants. Abstracts Book. 2016 ;[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Frazilio DA, Toubas LC, Arias FCN, Oxaran V, Lee SHI, Souza VM de, Corassin CH, Oliveira CAF de, Gram L, Alves VF, Martins ECP. Research for Staphylococcus aureus at artisanal brazilian dairy plants. Abstracts Book. 2016 ;[citado 2024 abr. 24 ] - Milk hygienic practices and occurrence of Staphylococcus aureus and Escherichia coli O157:H7 in small-scale dairy farms in São Paulo, Brazil
- Avaliação dos custos envolvidos na implementação de BPF e APPCC em uma indústria de laticínios de pequeno porte
- Leite pasteurizado
- Aflatoxin B1 in the Iranian pistachio nut and decontamination methods: A systematic review
- Produtos lácteos: aspectos microbiológicos e controle da qualidade
- Limpeza e sanificação no processamento de leites e derivados
- Ocorrência de Staphylococcus aureus no leite e ambiente de ordenha em propriedades leiteiras do Estado de São Paulo
- Food safety: good manufacturing practices (GMP), sanitation standard operating procedures (SSOP), hazard analysis and critical control point
- Effect of peracetic acid on biofilms formed by Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes isolated from dairy plants
- Mycotoxicoses in dairy cattle: a review
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas