Selective fermentation of okara soybean by product and amaranth flour by probiotic and starter cultures (2016)
- Authors:
- Autor USP: SAAD, SUSANA MARTA ISAY - FCF
- Unidade: FCF
- Subjects: FERMENTAÇÃO; PROBIÓTICOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Abstracts
- Conference titles: Beneficial Microbes Conference
-
ABNT
BEDANI, Raquel et al. Selective fermentation of okara soybean by product and amaranth flour by probiotic and starter cultures. 2016, Anais.. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2016. . Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Bedani, R., Albuquerque, M. A. C. de, Vieira, A. D. S., & Saad, S. M. I. (2016). Selective fermentation of okara soybean by product and amaranth flour by probiotic and starter cultures. In Abstracts. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. -
NLM
Bedani R, Albuquerque MAC de, Vieira ADS, Saad SMI. Selective fermentation of okara soybean by product and amaranth flour by probiotic and starter cultures. Abstracts. 2016 ;[citado 2024 mar. 28 ] -
Vancouver
Bedani R, Albuquerque MAC de, Vieira ADS, Saad SMI. Selective fermentation of okara soybean by product and amaranth flour by probiotic and starter cultures. Abstracts. 2016 ;[citado 2024 mar. 28 ] - Amaranth and okara increase gastrointestinal in vitro resistance of probiotic strains in a fermented soy product
- Prebiotic supplementation in material diet changes differently the human milk microbiota
- Perfil microbiólogico de queijo minas frescal probiótico
- Monitoramento de parâmetros de textura instrumental em queijo "petit-suisse" probiótico ao longo de sua vida de prateleira
- Perfil de textura e viabilidade de Lactobacillus casei em queijo minas frescal
- Efeito de diferentes gomas sobre parâmetros de textura instrumental de queijo petit-suisse probiótico ao longo do armazenamento
- Cientistas testam subprodutos do processamento de frutas e soja para bio-enriquecer alimentos [Entrevista a Karina Ninni Ramos]
- Os probióticos amigos do leite [Entrevista a Maíra Termero]
- Prebiotic effects in human milk influenced by mother’s age
- Prospective applications of probiotics and prebiotics in foods
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas