Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on microorganisms present in mortadella (2015)
- Authors:
- USP affiliated authors: GODOY, SILVIA HELENA SERAPHIN DE - FZEA ; TRINDADE, CARMEN SILVIA FAVARO - FZEA ; FERNANDES, ANDREZZA MARIA - FZEA ; TRINDADE, MARCO ANTONIO - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: PIGMENTOS; JABUTICABA; MORTADELA; EMBUTIDOS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: Sociedade Brasileira de Microbiologia
- Publisher place: São Paulo
- Date published: 2015
- Source:
- Título do periódico: Resumos
- Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia
-
ABNT
BALDIN, Juliana Cristina et al. Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on microorganisms present in mortadella. 2015, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2015. Disponível em: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1256-2.PDF. Acesso em: 18 abr. 2024. -
APA
Baldin, J. C., Michelin, E. C., Silva, P. M. da, Godoy, S. H. S. de, Polizer, Y. J., Carvalho, L. T., et al. (2015). Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on microorganisms present in mortadella. In Resumos. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia. Recuperado de http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1256-2.PDF -
NLM
Baldin JC, Michelin EC, Silva PM da, Godoy SHS de, Polizer YJ, Carvalho LT, Pires MA, França MM de, Fávaro-Trindade CS, Fernandes AM, Trindade MA. Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on microorganisms present in mortadella [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 abr. 18 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1256-2.PDF -
Vancouver
Baldin JC, Michelin EC, Silva PM da, Godoy SHS de, Polizer YJ, Carvalho LT, Pires MA, França MM de, Fávaro-Trindade CS, Fernandes AM, Trindade MA. Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on microorganisms present in mortadella [Internet]. Resumos. 2015 ;[citado 2024 abr. 18 ] Available from: http://sbmicrobiologia.org.br/cd28cbm/resumos/R1256-2.PDF - Antioxidant and antimicrobial potential of jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract added to fresh sausages
- Effect of the natural pigment obtained from jabuticaba extract (Myrciaria cauliflora) on microorganisms present in fresh sausages
- Effect of microencapsulated Jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract on quality and storage stability of mortadella sausage
- Physicochemical characteristics and sensory acceptance of mortadella with jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract natural pigment
- Physicochemical characteristics and sensory acceptance of mortadella with jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract natural pigment
- Microencapsulated jabuticaba (Myrciaria cauliflora) extract added to fresh sausage as natural dye with antioxidant and antimicrobial activity
- Avaliação do potencial antimicrobiano do extrato da casca de Jabuticaba (Myrciaria cauliflora) sobre Pseudomonas aeruginosa
- Efeito da radiação gama sobre a descontaminação microbiológica de lombo ovino armazenado sob refrigeração
- Efeito da microencapsulação nas características sensoriais e físico-químicas do hidrolisado protéico Hyprol
- Microencapsulation as alternative to reduce bitterness of protein hydrolysate
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