Microbiological evaluation of a small scale processing for sugarcane juice (2015)
- Autores:
- Autores USP: PETRUS, RODRIGO RODRIGUES - FZEA ; KUSHIDA, MARTA MITSUI - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: CANA-DE-AÇÚCAR; BEBIDAS NÃO ALCOÓLICAS; PROCESSAMENTO DE ALIMENTOS; MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: San Francisco
- Data de publicação: 2015
- Fonte:
- Nome do evento: International Conference on Food Chemistry & Technology
-
ABNT
PETRUS, Rodrigo Rodrigues et al. Microbiological evaluation of a small scale processing for sugarcane juice. 2015, Anais.. San Francisco: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2015. . Acesso em: 29 mar. 2024. -
APA
Petrus, R. R., Silva, C., Kushida, M. M., Gallo, F. A., Bomdespacho, L. Q., Silva, M. L., & Verweij, M. (2015). Microbiological evaluation of a small scale processing for sugarcane juice. In Book of Abstracts FCT; Exploring the recent trends, innovation & emerging technologies for food research and development. San Francisco: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo. -
NLM
Petrus RR, Silva C, Kushida MM, Gallo FA, Bomdespacho LQ, Silva ML, Verweij M. Microbiological evaluation of a small scale processing for sugarcane juice. Book of Abstracts FCT; Exploring the recent trends, innovation & emerging technologies for food research and development. 2015 ;[citado 2024 mar. 29 ] -
Vancouver
Petrus RR, Silva C, Kushida MM, Gallo FA, Bomdespacho LQ, Silva ML, Verweij M. Microbiological evaluation of a small scale processing for sugarcane juice. Book of Abstracts FCT; Exploring the recent trends, innovation & emerging technologies for food research and development. 2015 ;[citado 2024 mar. 29 ] - Hurdle technology for jabuticaba nectar preservation
- Sugarcane juice processing: microbiological monitoring
- Impacto do processamento na qualidade microbiológica de caldo de cana extraído de diferentes cultivares
- Sugarcane juice pasteurization: a search for the most effective parameters
- The concepts of food defense and food fraud applied in a meat seasoning factory: a case study
- Sugarcane juice stability in plastic bottle treated with silver and zinc oxide
- Food defense: gerenciamento de riscos e aplicação de ferramenta carver + shock na indústria do leite
- Desenvolvimento de análises físico-químicas de chocolates produzidos com as variedades Criollo, Forastero e Trinitário
- Estabilidade de leite pasteurizado tipo A acondicionado em saquinho e garrafa plástica
- Processamento e esterilidade comercial de caldo de cana acidificado
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas