Intake of Passiflora edulis leaf extract improves antioxidant and ant-inflammatory status in rats with 2,4,6-trinitrobenzenesulphonic acid induced colitis (2015)
- Authors:
- Cazarin, Cinthia Bau Betin - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
- Silva, Juliana Kelly da - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
- Colomeu, Talita Cristina - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
- Batista, Angela Giovana - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
- Meletti, Laura Maria Molina
- Paschoal, Jonas Augusto Rizzato
- Bogusz Junior, Stanislau
- Braga, Patricia Aparecida de Campos - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
- Reyes, Feliz Guilllermo Reyes - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
- Augusto, Fábio - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
- Meirelles, Luciana Rodrigues de - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
- Zollner, Ricardo de Lima - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
- Maróstica Junior, Mario Roberto - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
- USP affiliated authors: BOGUSZ JUNIOR, STANISLAU - IQSC ; PASCHOAL, JONAS AUGUSTO RIZZATO - FCFRP
- Unidades: IQSC; FCFRP
- DOI: 10.1016/j.jff.2015.05.034
- Assunto: ANTIOXIDANTE
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Journal of Functional Foods
- ISSN: 1756-4646
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 16, p. 575-586, 2015
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: hybrid
- Licença: publisher-specific-oa
-
ABNT
CAZARIN, Cinthia Bau Betin et al. Intake of Passiflora edulis leaf extract improves antioxidant and ant-inflammatory status in rats with 2,4,6-trinitrobenzenesulphonic acid induced colitis. Journal of Functional Foods, v. 16, p. 575-586, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jff.2015.05.034. Acesso em: 18 abr. 2024. -
APA
Cazarin, C. B. B., Silva, J. K. da, Colomeu, T. C., Batista, A. G., Meletti, L. M. M., Paschoal, J. A. R., et al. (2015). Intake of Passiflora edulis leaf extract improves antioxidant and ant-inflammatory status in rats with 2,4,6-trinitrobenzenesulphonic acid induced colitis. Journal of Functional Foods, 16, 575-586. doi:10.1016/j.jff.2015.05.034 -
NLM
Cazarin CBB, Silva JK da, Colomeu TC, Batista AG, Meletti LMM, Paschoal JAR, Bogusz Junior S, Braga PA de C, Reyes FGR, Augusto F, Meirelles LR de, Zollner R de L, Maróstica Junior MR. Intake of Passiflora edulis leaf extract improves antioxidant and ant-inflammatory status in rats with 2,4,6-trinitrobenzenesulphonic acid induced colitis [Internet]. Journal of Functional Foods. 2015 ; 16 575-586.[citado 2024 abr. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2015.05.034 -
Vancouver
Cazarin CBB, Silva JK da, Colomeu TC, Batista AG, Meletti LMM, Paschoal JAR, Bogusz Junior S, Braga PA de C, Reyes FGR, Augusto F, Meirelles LR de, Zollner R de L, Maróstica Junior MR. Intake of Passiflora edulis leaf extract improves antioxidant and ant-inflammatory status in rats with 2,4,6-trinitrobenzenesulphonic acid induced colitis [Internet]. Journal of Functional Foods. 2015 ; 16 575-586.[citado 2024 abr. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2015.05.034 - Padronização de um ensaio imunoenzimático (ELISA) a partir de anticorpos policlonais produzidos contra progesterona
- Toxicologia de alimentos
- A simple liquid chromatography coupled to quadrupole time of flight mass spectrometry method for macrolide determination in tilapia fillets
- Evaluation of the osteogenic potential of Hancornia speciosa latex in rat calvaria and its phytochemical profile
- Chemical composition and antifungal activity of essential oils and their combinations against Botrytis cinerea in strawberries
- Leveraging the use of ionic liquid capillary columns and GC×GC‑MS for fatty acid profling in human colostrum samples
- Acrylamide mitigation in French fries using native L-asparaginase from Aspergillus oryzae CCT 3940
- Aprendizagem cooperativa na disciplina de análise sensorial
- Amazonian palm tree fruits: From nutritional value to diversity of new food products
- Food Research International: a journal of the Canadian Institute of Food Science and Technology(CIFST)
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.jff.2015.05.034 (Fonte: oaDOI API)
Download do texto completo
Tipo | Nome | Link | |
---|---|---|---|
P15785.pdf |
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas