Chemical characterization, antioxidant activity and application of beetroot and guava residue extracts on the preservation of cooked chicken meat (2015)
- Autores:
- Autores USP: ALENCAR, SEVERINO MATIAS DE - ESALQ ; CASTILLO, CARMEN JOSEFINA CONTRERAS - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- DOI: 10.1007/s13197-015-1854-8
- Assuntos: BETERRABA; GOIABA; FRANGOS DE CORTE; CARNES E DERIVADOS; ANTIOXIDANTES
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Food Science and Technology
- ISSN: 0022-1155
- Volume/Número/Paginação/Ano: online, may 2015
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
PACKER, Viviane G et al. Chemical characterization, antioxidant activity and application of beetroot and guava residue extracts on the preservation of cooked chicken meat. Journal of Food Science and Technology, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s13197-015-1854-8. Acesso em: 18 abr. 2024. -
APA
Packer, V. G., Melo, P. S., Bergamaschi, K. B., Selani, M. M., Villanueva, N. D. M., Alencar, S. M. de, & Contreras Castillo, C. J. (2015). Chemical characterization, antioxidant activity and application of beetroot and guava residue extracts on the preservation of cooked chicken meat. Journal of Food Science and Technology. doi:10.1007/s13197-015-1854-8 -
NLM
Packer VG, Melo PS, Bergamaschi KB, Selani MM, Villanueva NDM, Alencar SM de, Contreras Castillo CJ. Chemical characterization, antioxidant activity and application of beetroot and guava residue extracts on the preservation of cooked chicken meat [Internet]. Journal of Food Science and Technology. 2015 ;[citado 2024 abr. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-015-1854-8 -
Vancouver
Packer VG, Melo PS, Bergamaschi KB, Selani MM, Villanueva NDM, Alencar SM de, Contreras Castillo CJ. Chemical characterization, antioxidant activity and application of beetroot and guava residue extracts on the preservation of cooked chicken meat [Internet]. Journal of Food Science and Technology. 2015 ;[citado 2024 abr. 18 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s13197-015-1854-8 - Residues from guava processing: characterized, antioxidant potential and food applications
- Addition of beet and guava agro-industrial residues in cooked and refrigerated chicken meat and its effect on lipid oxidation
- Composição fenólica e atividade antioxidante de extratos de sementes de uvas Isabel e Niágara
- Chitosan active films containing agro-industrial residue extracts for shelf life extension of chicken restructured product
- Composição fenólica e atividade antioxidante de extratos de uva, goiabaa e tomilho
- Propriedades da carne e perfil de ácidos graxos do pernil de catetos (Tayassu tajacu) alimentados com torta de babaçu (Orbignya phalerata)
- Mortadella sausage produced with soybean oil instead of pork fat
- Substituição da gordura suína por óleo de soja em mortadela: teor de colesterol e perfil de ácidos graxos
- Wine industry residue as antioxidant in cooked chicken meat
- Qualidade do músculo pectoralis major em aves submetidas a estresse térmico pré-abate
Informações sobre o DOI: 10.1007/s13197-015-1854-8 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas