The effects of Lactobacillus kefiri and L. brevis on the fermentation and aerobic stability of sugarcane silage (2015)
- Authors:
- Autor USP: NUSSIO, LUIZ GUSTAVO - ESALQ
- Unidade: ESALQ
- DOI: 10.1016/j.anifeedsci.2015.04.015
- Subjects: CANA FORRAGEIRA; SILAGEM; FERMENTAÇÃO; LACTOBACILLUS
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Animal Feed Science and Technology
- ISSN: 0377-8401
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 205, p. 69–74, 2015
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
DANIEL, J. L. P et al. The effects of Lactobacillus kefiri and L. brevis on the fermentation and aerobic stability of sugarcane silage. Animal Feed Science and Technology, v. 205, p. 69–74, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2015.04.015. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Daniel, J. L. P., Checolli, M., Zwielehner, J., Junges, D., Fernandes, J., & Nussio, L. G. (2015). The effects of Lactobacillus kefiri and L. brevis on the fermentation and aerobic stability of sugarcane silage. Animal Feed Science and Technology, 205, 69–74. doi:10.1016/j.anifeedsci.2015.04.015 -
NLM
Daniel JLP, Checolli M, Zwielehner J, Junges D, Fernandes J, Nussio LG. The effects of Lactobacillus kefiri and L. brevis on the fermentation and aerobic stability of sugarcane silage [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2015 ; 205 69–74.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2015.04.015 -
Vancouver
Daniel JLP, Checolli M, Zwielehner J, Junges D, Fernandes J, Nussio LG. The effects of Lactobacillus kefiri and L. brevis on the fermentation and aerobic stability of sugarcane silage [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2015 ; 205 69–74.[citado 2024 set. 19 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2015.04.015 - Adequação da fração fibra em rações para bovinos
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.anifeedsci.2015.04.015 (Fonte: oaDOI API)
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