Developing a quality index method (QIM) for matrinxã (Brycon cephalus) stored in ice (2014)
- Authors:
- USP affiliated authors: GUIMARÃES, JUDITE DAS GRAÇAS LAPA - FZEA ; KUSHIDA, MARTA MITSUI - FZEA ; VIEGAS, ELISABETE MARIA MACEDO - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: CONSERVAÇÃO DE ALIMENTOS PELO FRIO; PESCADO (QUALIDADE); PEIXES DE ÁGUA DOCE
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: European Aquaculture Society
- Publisher place: Ostend, Belgium
- Date published: 2014
- Source:
- Título do periódico: Book of Abstracts
- Conference titles: Aquaculture Europe
-
ABNT
LAPA-GUIMARÃES, Judite das Graças et al. Developing a quality index method (QIM) for matrinxã (Brycon cephalus) stored in ice. 2014, Anais.. Ostend, Belgium: European Aquaculture Society, 2014. . Acesso em: 23 abr. 2024. -
APA
Lapa-Guimarães, J. das G., Jesus, D. A., Almeida, I. S. F., Kushida, M. M., & Viegas, E. M. M. (2014). Developing a quality index method (QIM) for matrinxã (Brycon cephalus) stored in ice. In Book of Abstracts. Ostend, Belgium: European Aquaculture Society. -
NLM
Lapa-Guimarães J das G, Jesus DA, Almeida ISF, Kushida MM, Viegas EMM. Developing a quality index method (QIM) for matrinxã (Brycon cephalus) stored in ice. Book of Abstracts. 2014 ;[citado 2024 abr. 23 ] -
Vancouver
Lapa-Guimarães J das G, Jesus DA, Almeida ISF, Kushida MM, Viegas EMM. Developing a quality index method (QIM) for matrinxã (Brycon cephalus) stored in ice. Book of Abstracts. 2014 ;[citado 2024 abr. 23 ] - Effectiveness of quality index method (QIM) as tool for freshness evaluation of curimbatá (Prochilodus lineatus)
- Development of quality index method (QIM) scheme for Acoupa weakfish (Cynoscion acoupa)
- Physicochemical and sensory characteristics of snack made with minced Nile tilapia
- Sensory profiles of chocolates with 65% cocoa produced from clonal varieties of cocoa beans (Theobroma cacao L.) cultivated in Brazil
- Avaliação da qualidade de pescada amarela (Cynoscion acoupa) resfriada comercializada nas cidades de Santos, São Vicente e Praia Grande - SP
- Avaliação da qualidade de pescada amarela (Cynoscion acoupa) comercializada resfriada utilizando o método do índice de qualidade (MIQ), análises químicas e microbiológicas
- Fermentação do pescado
- Impact of electrical stunning on fish behavior and meat quality of pacu (Piaractus mesopotamicus)
- Avaliação nutricional e aceitação sensorial de "snack" elaborado com carne mecanicamente separada - CMS de tilápia do Nilo
- Rastreamento de microrganismos em alfaces orgânicas utilizando esponjeamento
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas