Fruits from ripening impaired, chlorophyll degraded and jasmonate insensitive tomato mutants have altered tocopherol content and composition (2015)
- Autores:
- Almeida, Juliana
- Asís, Ramón - Universidad Nacional de Córdoba (UNC)
- Molineri, Virginia Noel - Universidad Nacional de Córdoba (UNC)
- Sestar, Ivan - Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
- Lira, Bruno Silvestre
- Carrari, Fernando
- Peres, Lázaro Eustáquio Pereira - Universidade de São Paulo (USP)
- Rossi, Magdalena
- Autores USP: ROSSI, MARIA MAGDALENA - IB ; PERES, LAZARO EUSTAQUIO PEREIRA - ESALQ
- Unidades: IB; ESALQ
- DOI: 10.1016/j.phytochem.2014.11.007
- Assuntos: TOMATE; CLOROFILA; METABOLISMO
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Phytochemistry
- ISSN: 0031-9422
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 111, n. 72-83, 2015
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
ALMEIDA, Juliana et al. Fruits from ripening impaired, chlorophyll degraded and jasmonate insensitive tomato mutants have altered tocopherol content and composition. Phytochemistry, v. 111, n. 72-83, 2015Tradução . . Disponível em: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0031942214004907. Acesso em: 18 abr. 2024. -
APA
Almeida, J., Asís, R., Molineri, V. N., Sestar, I., Lira, B. S., Carrari, F., et al. (2015). Fruits from ripening impaired, chlorophyll degraded and jasmonate insensitive tomato mutants have altered tocopherol content and composition. Phytochemistry, 111( 72-83). doi:10.1016/j.phytochem.2014.11.007 -
NLM
Almeida J, Asís R, Molineri VN, Sestar I, Lira BS, Carrari F, Peres LEP, Rossi M. Fruits from ripening impaired, chlorophyll degraded and jasmonate insensitive tomato mutants have altered tocopherol content and composition [Internet]. Phytochemistry. 2015 ; 111( 72-83):[citado 2024 abr. 18 ] Available from: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0031942214004907 -
Vancouver
Almeida J, Asís R, Molineri VN, Sestar I, Lira BS, Carrari F, Peres LEP, Rossi M. Fruits from ripening impaired, chlorophyll degraded and jasmonate insensitive tomato mutants have altered tocopherol content and composition [Internet]. Phytochemistry. 2015 ; 111( 72-83):[citado 2024 abr. 18 ] Available from: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0031942214004907 - Down-regulation of tomato PHYTOL KINASE strongly impairs tocopherol biosynthesis and affects prenyllipid metabolism in an organ-specific manner
- Genômica e plantas transgênicas
- Natural occurring epialleles determine vitamin E accumulation in tomato fruits
- The population genetic structure approach adds new insights into the evolution of plant LTR retrotransposon lineages
- Genetic dissection of vitamin E biosynthesis in tomato
- Ambiente no qual tomateiros são cultivados influencia na qualidade nutricional dos frutos [Depoimento a Leonardo Ramos Milano]
- Coupling virus-induced gene silencing to exogenous green fluorescence protein expression provides a highly efficient system for functional genomics in Arabidopsis and across all stages of tomato fruit development
- Nitric oxide, ethylene, and auxin cross talk mediates greening and plastid development in deetiolating tomato seedlings
- Da diversidade fenotípica à bioteconologa
- Descobrindo genes
Informações sobre o DOI: 10.1016/j.phytochem.2014.11.007 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas