Sensitive determination of carbendazim in orange juice by electrode modified with hybrid material (2015)
- Autores:
- Autor USP: MACHADO, SERGIO ANTONIO SPINOLA - IQSC
- Unidade: IQSC
- DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.08.085
- Assunto: PESTICIDAS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: Food Chemistry
- ISSN: 0308-8146
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 170, p. 360-365, 2015
- Este periódico é de assinatura
- Este artigo NÃO é de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: closed
-
ABNT
RAZZINO, Claudia do Amaral et al. Sensitive determination of carbendazim in orange juice by electrode modified with hybrid material. Food Chemistry, v. 170, p. 360-365, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.08.085. Acesso em: 13 maio 2024. -
APA
Razzino, C. do A., Sgobbi, L. F., Canevari, T. da C., Cancino, J., & Machado, S. A. S. (2015). Sensitive determination of carbendazim in orange juice by electrode modified with hybrid material. Food Chemistry, 170, 360-365. doi:10.1016/j.foodchem.2014.08.085 -
NLM
Razzino C do A, Sgobbi LF, Canevari T da C, Cancino J, Machado SAS. Sensitive determination of carbendazim in orange juice by electrode modified with hybrid material [Internet]. Food Chemistry. 2015 ; 170 360-365.[citado 2024 maio 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.08.085 -
Vancouver
Razzino C do A, Sgobbi LF, Canevari T da C, Cancino J, Machado SAS. Sensitive determination of carbendazim in orange juice by electrode modified with hybrid material [Internet]. Food Chemistry. 2015 ; 170 360-365.[citado 2024 maio 13 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2014.08.085 - Biossensores à base de filmes de polianilina e nanotubos de carbono modificado com enzima acetilcolinesterase na detecção de pesticidas
- Direct synthesis of Ag nanoparticles incorporated on a mesoporous hybrid material as a sensitive sensor for the simultaneous determination of dihydroxybenzenes isomers
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Informações sobre o DOI: 10.1016/j.foodchem.2014.08.085 (Fonte: oaDOI API)
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