Effect of incorporating free or encapsulated ascorbic acid in chicken frankfurters on physicochemical and sensory stability (2014)
- Autores:
- Autores USP: THOMAZINI, MARCELO - FZEA ; TRINDADE, MARCO ANTONIO - FZEA ; TRINDADE, CARMEN SILVIA FAVARO - FZEA
- Unidade: FZEA
- Assuntos: ESTABILIDADE; ANÁLISE SENSORIAL DE ALIMENTOS; SALSICHA
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Libertyville, IL
- Data de publicação: 2014
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Food Science and Engineering
- ISSN: 2159-5828
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 4, n. 4, p. 167-175, 2014
-
ABNT
COMUNIAN, Talita Aline et al. Effect of incorporating free or encapsulated ascorbic acid in chicken frankfurters on physicochemical and sensory stability. Journal of Food Science and Engineering, v. 4, n. 4, p. 167-175, 2014Tradução . . Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Comunian, T. A., Thomazini, M., Gambagorte, V. F., Trindade, M. A., & Fávaro-Trindade, C. S. (2014). Effect of incorporating free or encapsulated ascorbic acid in chicken frankfurters on physicochemical and sensory stability. Journal of Food Science and Engineering, 4( 4), 167-175. -
NLM
Comunian TA, Thomazini M, Gambagorte VF, Trindade MA, Fávaro-Trindade CS. Effect of incorporating free or encapsulated ascorbic acid in chicken frankfurters on physicochemical and sensory stability. Journal of Food Science and Engineering. 2014 ; 4( 4): 167-175.[citado 2024 mar. 28 ] -
Vancouver
Comunian TA, Thomazini M, Gambagorte VF, Trindade MA, Fávaro-Trindade CS. Effect of incorporating free or encapsulated ascorbic acid in chicken frankfurters on physicochemical and sensory stability. Journal of Food Science and Engineering. 2014 ; 4( 4): 167-175.[citado 2024 mar. 28 ] - Aplicação de vitamina C livre e encapsulada por spray chilling em salsicha de carne de frango: características físico-químicas, estabilidade e aceitação sensorial
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