Antioxidant and nutritional potential of cookies enriched with Spirulina platensis and sources of fibre (2014)
- Autores:
- Autor USP: CARVALHO, JOAO CARLOS MONTEIRO DE - FCF
- Unidade: FCF
- Assuntos: ALIMENTOS FUNCIONAIS; ANTIOXIDANTES
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Local: Bratislava
- Data de publicação: 2014
- Fonte:
- Título do periódico: Journal of Food and Nutrition Research
- ISSN: 1336-8672
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 53, n. 2, p. 171-179, 2014
-
ABNT
BOLANHO, Beatriz Cervejeira et al. Antioxidant and nutritional potential of cookies enriched with Spirulina platensis and sources of fibre. Journal of Food and Nutrition Research, v. 53, n. 2, p. 171-179, 2014Tradução . . Disponível em: http://link.periodicos.capes.gov.br. Acesso em: 19 set. 2024. -
APA
Bolanho, B. C., Egea, M. B., Jacome, A. L. M., Campos, I., Carvalho, J. C. M. de, & Danesi, E. D. G. (2014). Antioxidant and nutritional potential of cookies enriched with Spirulina platensis and sources of fibre. Journal of Food and Nutrition Research, 53( 2), 171-179. Recuperado de http://link.periodicos.capes.gov.br -
NLM
Bolanho BC, Egea MB, Jacome ALM, Campos I, Carvalho JCM de, Danesi EDG. Antioxidant and nutritional potential of cookies enriched with Spirulina platensis and sources of fibre [Internet]. Journal of Food and Nutrition Research. 2014 ; 53( 2): 171-179.[citado 2024 set. 19 ] Available from: http://link.periodicos.capes.gov.br -
Vancouver
Bolanho BC, Egea MB, Jacome ALM, Campos I, Carvalho JCM de, Danesi EDG. Antioxidant and nutritional potential of cookies enriched with Spirulina platensis and sources of fibre [Internet]. Journal of Food and Nutrition Research. 2014 ; 53( 2): 171-179.[citado 2024 set. 19 ] Available from: http://link.periodicos.capes.gov.br - Fermentação contínua
- Neochloris oleoabundans growth evaluation under different nitrogen:phosphorus:carbon feeding strategies
- Evaluation of secretion reporters to microalgae biotechnology: blue to red fluorescent proteins
- Urea removal by A. platensis on continuous process
- Batch and fed-batch cultivations of Spirulina platensis using ammonium sulphate and urea as nitrogen sources
- Development of fresh pasta with addition of Spirulina platensis biomass
- Influência da intensidade luminosa no crescimento de Arthrospira platensis em cultivos realizados em fotobiorreator tubular utilizando nitrato de sódio como fonte de nitrogênio
- Adsorption of 'NI POT. 2+', 'ZN POT. 2+' and 'PB POT. 2+' onto dry biomass of Arthrospira (Spirulina) platensis and Chlorella vulgaris. I. Single metal systems
- Antimicrobial properties of Arthrospira platensis extract against Staphylococcus sp. pathogens from goat mastitis
- Fresh pasta production enriched with Spirulina platensis biomass
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas