The relation between self-perceived food environment and fruit and vegetable intake by pregnant women (2013)
- Authors:
- Autor USP: SARTORELLI, DANIELA SAES - FMRP
- Unidade: FMRP
- Subjects: GRAVIDEZ; NUTRIÇÃO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Annals of Nutrition and Metabolism
- ISSN: 0250-6807
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 63, suppl., p. 747, res. PO1024, 2013
- Conference titles: International Congress of Nutrition
-
ABNT
ZUCCOLOTTO, Daniela Cristina Candelas e SARTORELLI, Daniela Saes. The relation between self-perceived food environment and fruit and vegetable intake by pregnant women. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 24 abr. 2024. , 2013 -
APA
Zuccolotto, D. C. C., & Sartorelli, D. S. (2013). The relation between self-perceived food environment and fruit and vegetable intake by pregnant women. Annals of Nutrition and Metabolism. Basel: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. -
NLM
Zuccolotto DCC, Sartorelli DS. The relation between self-perceived food environment and fruit and vegetable intake by pregnant women. Annals of Nutrition and Metabolism. 2013 ; 63 747.[citado 2024 abr. 24 ] -
Vancouver
Zuccolotto DCC, Sartorelli DS. The relation between self-perceived food environment and fruit and vegetable intake by pregnant women. Annals of Nutrition and Metabolism. 2013 ; 63 747.[citado 2024 abr. 24 ] - Impacto de uma intervenção no estilo de vida nos estágios de mudança para o consumo de carnes vermelhas, verduras e legumes em nipo-brasileiros
- Tea consumption is not associated with type 2 diabetes in a French cohort of 69,532 women: the E3N/EPIC cohort study
- Validation of a food frequency questionnaire to assess food group intake by pregnant women
- Differential relationships between fried foods intake estimated by self-reported dietary instruments, the multiple source method, and weight gain during pregnancy
- Impacto de intervenção nutricional no conhecimento de estilo de vida saudável em adolescentes
- Nutrição e dietética - mitos e verdades: dieta de baixo índice glicêmico
- Qual o período retrospectivo ideal para avaliação de consumo alimentar de gestantes empregando-se o questionário de frequência alimentar?
- Consumption of artificially and sugar-sweetened beverages and incident type 2 diabetes in the Etude Epidémiologique auprès des femmes de la Mutuelle Générale de l'Education Nationale-European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort 1-4
- Programa de intervenção nutricional sobre o estilo de vida de nipo-brasileiros com alto risco para a síndrome metabólica: resultados segundo sexo
- Índice glicêmico da dieta habitual e alteração da homeostase glicêmica em Nipo-Brasileiros de Bauru
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas