Effect of dietary vitamin a upon egg yolk retinol and tocopherol levels (2000)
- Authors:
- Autor USP: MENDONÇA JÚNIOR, CÁSSIO XAVIER DE - FMVZ
- Unidade: FMVZ
- Subjects: GALINHAS; OVO; VITAMINA A; VITAMINA E
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Publisher: World's Poultry Science Association
- Publisher place: Montreal
- Date published: 2000
- Source:
- Título do periódico: Abstracts
- Conference titles: World's Poultry Congress
-
ABNT
WATANABE, C et al. Effect of dietary vitamin a upon egg yolk retinol and tocopherol levels. 2000, Anais.. Montreal: World's Poultry Science Association, 2000. . Acesso em: 18 abr. 2024. -
APA
Watanabe, C., Almeida, C. R. M., Mendonça Júnior, C. X. de, & Mori, A. V. (2000). Effect of dietary vitamin a upon egg yolk retinol and tocopherol levels. In Abstracts. Montreal: World's Poultry Science Association. -
NLM
Watanabe C, Almeida CRM, Mendonça Júnior CX de, Mori AV. Effect of dietary vitamin a upon egg yolk retinol and tocopherol levels. Abstracts. 2000 ;[citado 2024 abr. 18 ] -
Vancouver
Watanabe C, Almeida CRM, Mendonça Júnior CX de, Mori AV. Effect of dietary vitamin a upon egg yolk retinol and tocopherol levels. Abstracts. 2000 ;[citado 2024 abr. 18 ] - Teores de colesterol, ácidos graxos poliinsaturados ômega-3 e vitaminas "A" e "E" em ovos enriquecidos de galinhas e codornas
- Influência dos níveis de lisina e aminoácidos sulfurados na ração, sobre o acúmulo de gordura abdominal em frangos de corte
- Influence of valine level on performance of older broilers fed a low protein diet supplemented with amino acids
- Modulation of plasma levels and percentages of incorporation of 0-3 PUFAs in egg yolk under the influence of supplementation sources rich in omega 3 to diet of laying hens
- Vegetable and marine sources of supplementaries PUFAs in the diet of laying hens: effect on lipid composition of the plasma and of the egg yolk and time of incorporation of omega 6 PUFAs
- Enriquecimento de ovos de galinha mediante suplementação de vitaminas A e E na dieta
- Fatores nutricionais envolvidos na qualidade do ovo
- Palavra do diretor
- Problemas locomotores em frangos de corte
- Efeito da farinha de alfafa, farinha de peixe e farelinho de trigo sobre a deposição de gordura hepática em galinhas hisex branca e hisex vermelha
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas