Antioxidant potential of tomatoes cultivated in organic and conventional systems (2013)
- Authors:
- USP affiliated authors: BASTOS, DEBORAH HELENA MARKOWICZ - FSP ; TORRES, ELIZABETH APARECIDA FERRAZ DA SILVA - FSP
- Unidade: FSP
- DOI: 10.1590/S1516-89132013000400001
- Subjects: SAÚDE PÚBLICA; ALIMENTOS NATURAIS; ANTIOXIDANTES; COMPOSTOS FENÓLICOS; VITAMINAS; AGRICULTURA ORGÂNICA
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Brazilian Archives of Biology and Technology
- ISSN: 1516-8913
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 56, n. 4, p. 521-529, ago. 2013
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by-nc
-
ABNT
BORGUINI, Renata Galhardo et al. Antioxidant potential of tomatoes cultivated in organic and conventional systems. Brazilian Archives of Biology and Technology, v. 56, n. 4, p. 521-529, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S1516-89132013000400001. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Borguini, R. G., Bastos, D. H. M., Moita Neto, J. M., Capasso, F. S., & Torres, E. A. F. da S. (2013). Antioxidant potential of tomatoes cultivated in organic and conventional systems. Brazilian Archives of Biology and Technology, 56( 4), 521-529. doi:10.1590/S1516-89132013000400001 -
NLM
Borguini RG, Bastos DHM, Moita Neto JM, Capasso FS, Torres EAF da S. Antioxidant potential of tomatoes cultivated in organic and conventional systems [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2013 ; 56( 4): 521-529.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-89132013000400001 -
Vancouver
Borguini RG, Bastos DHM, Moita Neto JM, Capasso FS, Torres EAF da S. Antioxidant potential of tomatoes cultivated in organic and conventional systems [Internet]. Brazilian Archives of Biology and Technology. 2013 ; 56( 4): 521-529.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S1516-89132013000400001 - Essential oil and antioxidant activity of green mate and mate tea (Ilex paraguariensis) infusions
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Informações sobre o DOI: 10.1590/S1516-89132013000400001 (Fonte: oaDOI API)
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