Development of a lipid particle for β-carotene encapsulation using a blend of tristearin and sunflower oil: choice of lipid matrix and evaluation of shelf life of dispersions (2013)
- Authors:
- Autor USP: PINHO, SAMANTHA CRISTINA DE - FZEA
- Unidade: FZEA
- Subjects: LIPÍDEOS; MICROENCAPSULAÇÃO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: Food Technology and Biotechnology
- ISSN: 1330-9862
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 51, n. 3, p. 383-391, 2013
-
ABNT
GOMES, Graziela Veiga de Lara et al. Development of a lipid particle for β-carotene encapsulation using a blend of tristearin and sunflower oil: choice of lipid matrix and evaluation of shelf life of dispersions. Food Technology and Biotechnology, v. 51, n. 3, p. 383-391, 2013Tradução . . Disponível em: http://www.ftb.com.hr/51/FTB_51-3_383-391.pdf. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Gomes, G. V. de L., Simplício, I. A. S., Souto, E. B., Cardoso, L. P., & Pinho, S. C. de. (2013). Development of a lipid particle for β-carotene encapsulation using a blend of tristearin and sunflower oil: choice of lipid matrix and evaluation of shelf life of dispersions. Food Technology and Biotechnology, 51( 3), 383-391. Recuperado de http://www.ftb.com.hr/51/FTB_51-3_383-391.pdf -
NLM
Gomes GV de L, Simplício IAS, Souto EB, Cardoso LP, Pinho SC de. Development of a lipid particle for β-carotene encapsulation using a blend of tristearin and sunflower oil: choice of lipid matrix and evaluation of shelf life of dispersions [Internet]. Food Technology and Biotechnology. 2013 ; 51( 3): 383-391.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: http://www.ftb.com.hr/51/FTB_51-3_383-391.pdf -
Vancouver
Gomes GV de L, Simplício IAS, Souto EB, Cardoso LP, Pinho SC de. Development of a lipid particle for β-carotene encapsulation using a blend of tristearin and sunflower oil: choice of lipid matrix and evaluation of shelf life of dispersions [Internet]. Food Technology and Biotechnology. 2013 ; 51( 3): 383-391.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: http://www.ftb.com.hr/51/FTB_51-3_383-391.pdf - Microencapsulation of lycopene in liposomes for food applications: a preliminary study
- Caracterização microestrutural de blendas de ácido esteárico e óleo de girassol para utilização como matrizes encapsulantes
- Tratamento de água residuária parcialmente solúvel em reator anaeróbio em batelada seqüencial contendo biomassa imobilizada e agitação mecânica: análise da influência da intensidade de agitação e do tamanho da biopartícula
- Produção de lipossomas via hidratação de partículas secas de fosfolipídios produzidas por atomização
- Microencapsulação de hidrolisado protéico de caseína em lipoesferas para incorporação em alimentos
- Desenvolvimento de um aplicativo para o ensino de cinética bioquímica e biorreatores
- Microencapsulação de hidrolisado protéico de caseína em lipossonas liofilizados
- Liposomes encapsulating beta-carotene produced by the proliposomes method: characterisation and shelf life of powders and phospholipid vesicles
- Hybrid encapsulation structures based on β-carotene-loaded nanoliposomes within electrospun fibers
- Effect of different stress conditions on the stability of quercetin-loaded lipid microparticles produced with babacu (Orbignya speciosa) oil: evaluation of their potential use in food applications
How to cite
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas