Effects of modified atmosphere, associated with masterpack transport packaging, and refrigerated storage time on the quality characteristics of pork loin cuts (2013)
- Autores:
- Autores USP: BALIEIRO, JÚLIO CÉSAR DE CARVALHO - FZEA ; CESAR, MARCELO DE CERQUEIRA - FZEA ; SOBRAL, PAULO JOSE DO AMARAL - FZEA
- Unidade: FZEA
- DOI: 10.7455/ijfs/2.2.2013.a4
- Assuntos: ARMAZENAGEM EM ATMOSFERA MODIFICADA; CARNES E DERIVADOS (QUALIDADE); SUÍNOS; CORTE DE ALIMENTOS
- Idioma: Inglês
- Imprenta:
- Fonte:
- Título do periódico: International Journal of Food Studies
- ISSN: 2182-1054
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 2, n. 2, p. 167-179, Oct. 2013
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by
-
ABNT
ROSA, Alessandra Fernandes et al. Effects of modified atmosphere, associated with masterpack transport packaging, and refrigerated storage time on the quality characteristics of pork loin cuts. International Journal of Food Studies, v. 2, n. 2, p. 167-179, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.7455/ijfs/2.2.2013.a4. Acesso em: 28 mar. 2024. -
APA
Rosa, A. F., Poleti, M. D., Balieiro, J. C. de C., César, M. C., & Sobral, P. J. do A. (2013). Effects of modified atmosphere, associated with masterpack transport packaging, and refrigerated storage time on the quality characteristics of pork loin cuts. International Journal of Food Studies, 2( 2), 167-179. doi:10.7455/ijfs/2.2.2013.a4 -
NLM
Rosa AF, Poleti MD, Balieiro JC de C, César MC, Sobral PJ do A. Effects of modified atmosphere, associated with masterpack transport packaging, and refrigerated storage time on the quality characteristics of pork loin cuts [Internet]. International Journal of Food Studies. 2013 ; 2( 2): 167-179.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.7455/ijfs/2.2.2013.a4 -
Vancouver
Rosa AF, Poleti MD, Balieiro JC de C, César MC, Sobral PJ do A. Effects of modified atmosphere, associated with masterpack transport packaging, and refrigerated storage time on the quality characteristics of pork loin cuts [Internet]. International Journal of Food Studies. 2013 ; 2( 2): 167-179.[citado 2024 mar. 28 ] Available from: https://doi.org/10.7455/ijfs/2.2.2013.a4 - Study on proteins from pork muscle stocked under modified atmosphere
- Purificacao e estudos cineticos de hexoquinase (atp: d-hexose-6-fosfotransferase e.C.2.7.1.1. Hk) de eritrocito de bufalo (bubalus bubalis)
- Equilibrium between antioxidant systems and oxidants is related to induced nutritional pancreatic atrophy in chicken
- All three isoforms of the voltage-dependent anion channel (VDAC1, VDAC2, and VDAC3) are present in mitochondria from bovine, rabbit, and rat brain
- Proteomic approach to determination of relative expression of voltage-dependent anion channel isoforms in rat, bovine and chicken brain mitochondria
- Caracterização da VDAC em mitocondrias corticais aviares
- Caspase activity measurement on dietary vitamin E and selenium deficiencies
- Interação hexoquinase-VDAC em neurônios
- Disponibilidade biologica de fosfatos inorganicos em frangos de corte
- Análise interactômica do complexo HK-VDAC em mitocôndrias neuronais
Informações sobre o DOI: 10.7455/ijfs/2.2.2013.a4 (Fonte: oaDOI API)
Como citar
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas