International collaborative project to compare and track the nutritional composition of fast foods (2012)
- Authors:
- Allemandi, Lorena
- Samman, Norma
- Neal, Bruce
- Hassell, Trevor
- Menezes, Elizabete Wenzel de
- L'Abbe, Mary
- Yan, Li
- Blanco-Metzler, Adriana
- Valdes, Lourdes
- Ortiz, Johana
- Snowdon, Wendy
- Czernichow, Sebastien
- Ariza, Julieta Salazar de
- Maulik, Pallab
- Rashid Rahman, A
- Barquera, Simon
- Bayandorjt, Tsoogi
- Govind, Salik
- Mhurchu, Cliona Ni
- Núnez, Leticia de
- Garcia, Maria Reyes
- Lin, Gladis
- Wolmarans, Petro
- Varelas-Moreiras, Gregorio
- Rossum, Caroline Van
- Westenbrink, Susanne
- MacGregor, Graham
- Jebb, Susan
- Charrondiere, Ruth
- Champagne, Beatriz
- Legetic, Branka
- Legowski, Barbara
- Linders, Hubert
- Schoj, Veronica
- Webster, Jacqui
- Campbell, Norm
- Arcand, JoAnne
- Hutchinson, Hasan
- Jeffery, Bill
- Santiago, Omar Pérez
- Aalbersberg, Bill
- Pillay, Arti
- Guggilla, Rama
- Correa-Rotter, Ricardo
- Bayandorjt, Tsoogi
- Govinds, Salik
- Eyles, Helen
- Cárdenas, María Kathia
- Miranda, Jaime
- Schönfeldt, Hettie
- Vaesken, Lourdes Samaniego
- Supornsilaphachai, Chaisri
- Fitt, Emily
- Ferrand, Clare
- Finglas, Paul
- Autor USP: MENEZES, ELIZABETE WENZEL DE - FCF
- Unidade: FCF
- DOI: 10.1186/1471-2458-12-559
- Subjects: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS; NUTRIÇÃO
- Language: Inglês
- Imprenta:
- Source:
- Título do periódico: BMC Public Health
- ISSN: 1471-2458
- Volume/Número/Paginação/Ano: v. 12, p. 1-7 art. 559, 2012
- Este periódico é de acesso aberto
- Este artigo é de acesso aberto
- URL de acesso aberto
- Cor do Acesso Aberto: gold
- Licença: cc-by
-
ABNT
ALLEMANDI, Lorena et al. International collaborative project to compare and track the nutritional composition of fast foods. BMC Public Health, v. 12, p. 1-7 art. 559, 2012Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1186/1471-2458-12-559. Acesso em: 24 abr. 2024. -
APA
Allemandi, L., Samman, N., Neal, B., Hassell, T., Menezes, E. W. de, L'Abbe, M., et al. (2012). International collaborative project to compare and track the nutritional composition of fast foods. BMC Public Health, 12, 1-7 art. 559. doi:10.1186/1471-2458-12-559 -
NLM
Allemandi L, Samman N, Neal B, Hassell T, Menezes EW de, L'Abbe M, Yan L, Blanco-Metzler A, Valdes L, Ortiz J, Snowdon W, Czernichow S, Ariza JS de, Maulik P, Rashid Rahman A, Barquera S, Bayandorjt T, Govind S, Mhurchu CN, Núnez L de, Garcia MR, Lin G, Wolmarans P, Varelas-Moreiras G, Rossum CV, Westenbrink S, MacGregor G, Jebb S, Charrondiere R, Champagne B, Legetic B, Legowski B, Linders H, Schoj V, Webster J, Campbell N, Arcand JA, Hutchinson H, Jeffery B, Santiago OP, Aalbersberg B, Pillay A, Guggilla R, Correa-Rotter R, Bayandorjt T, Govinds S, Eyles H, Cárdenas MK, Miranda J, Schönfeldt H, Vaesken LS, Supornsilaphachai C, Fitt E, Ferrand C, Finglas P. International collaborative project to compare and track the nutritional composition of fast foods [Internet]. BMC Public Health. 2012 ; 12 1-7 art. 559.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1186/1471-2458-12-559 -
Vancouver
Allemandi L, Samman N, Neal B, Hassell T, Menezes EW de, L'Abbe M, Yan L, Blanco-Metzler A, Valdes L, Ortiz J, Snowdon W, Czernichow S, Ariza JS de, Maulik P, Rashid Rahman A, Barquera S, Bayandorjt T, Govind S, Mhurchu CN, Núnez L de, Garcia MR, Lin G, Wolmarans P, Varelas-Moreiras G, Rossum CV, Westenbrink S, MacGregor G, Jebb S, Charrondiere R, Champagne B, Legetic B, Legowski B, Linders H, Schoj V, Webster J, Campbell N, Arcand JA, Hutchinson H, Jeffery B, Santiago OP, Aalbersberg B, Pillay A, Guggilla R, Correa-Rotter R, Bayandorjt T, Govinds S, Eyles H, Cárdenas MK, Miranda J, Schönfeldt H, Vaesken LS, Supornsilaphachai C, Fitt E, Ferrand C, Finglas P. International collaborative project to compare and track the nutritional composition of fast foods [Internet]. BMC Public Health. 2012 ; 12 1-7 art. 559.[citado 2024 abr. 24 ] Available from: https://doi.org/10.1186/1471-2458-12-559 - Utilizacao do amido de leguminosas
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Informações sobre o DOI: 10.1186/1471-2458-12-559 (Fonte: oaDOI API)
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